Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a baj a herékkel?

Mi lehet a baj a herékkel?

Figyelt kérdés

Egy 3-4 mapja előjött egy kis probléma. A bal herémben van egy furcsa nyomó érzés, ami néha feszítő, de nemtudom pontosan a fájdalom mikéntjét meghatározni. Talán tompa nyomáshoz tudnám hasonlítani. Van hogy megfeledkezem róla, vagy nem érzem, de amikor felkelek reggel akkor majdnem teljesen jó, és minél később vagyunk annál rosszabb, de elviselhető. Zavar ha az alsógatya picit jobban ráfeszül, vagy ha a zacso a combomhoz ütődik. Sokat szoktam biciklizni, sportolni, ugrálni, de eddig soha nem volt ilyen. Tudtok valamit mondani?

18f

2011. máj. 25. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Herevizsgálatnál nincs ujjazás. Azt prosztatavizsgálatnál végzik.
2011. máj. 26. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Én írtam a gerincet.

Valóban nincs,de ha nem talál semmi problémát az urológus és alapos,akkor mindenen végigmegy,hogy kiderítse mi a baj.

Én sajna beszoptam ezt,minden urológiai vizsgálat megvolt eredménytelenül,aztán végül a reumán csináltak egy röntgent és akkor derült ki,hogy az egyik csigolyám rövidebb,ezért nem a legjobb ötlet 160 kilóval guggolnom és azért fáj a herém,mert szétterheltem a derekam.

2011. máj. 26. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem vitatom a deréktól való fájdalmat, bizony képes a bokáig is kisugározni a fájdalom. De egy prosztatavizsgálat sem olyan vészes, meg szükségszerű is legalább évente.
2011. máj. 26. 13:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt megnézetem dokival, ha érdekel titeket megírhatom h mit mondott.
2011. máj. 26. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!