Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet? Elég sokat szexszelü...

Mi lehet? Elég sokat szexszelünk mostanság barátnőmmel. Mikor ketten vagyunk valami mindig van. Néha már kicsit durvák is vagyunk.

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon durva menet egy pár napja és azóta kicsi piros pöttyök lettek a makkomon szinte csak egy oldalt ahol eddig ilyen kidörzsölés szerű volt. Kicsit még mintha hámlott is volna.

Ugye ez csak kidörzsölés?

Néha nagyon erősen meg tudja rángatni ő is mikor felizgatom nagyon és lehet ilyenkor vagy szex közben kidörzsöltem?

2011. máj. 24. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nekem az a gyanúm, nem kidörzsölés. más tünet?
2011. máj. 25. 00:58
 2/6 A kérdező kommentje:

más tünetem igazából nincsen egy pici néha viszket de az szinte észrevehetetlen.

Egyébként észre sem venném ha nem látnám meg ha nem lenne kicsi érzékenyebb.

2011. máj. 25. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
ha nem kidörzsölés akk mi lehet?
2011. máj. 25. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
ha elmúlik, akkor lehet kidörzsölés. de nekem előszőr a gomba jutott eszembe arról, amit mondtál, a kis viszketéstől pláne gyanús. de nem vagyok hozzáértő. ha nagyon zavar, érdemes lenne megnézetni, mert bevallom őszintén, olyat még nem hallottam, hogy kidörzsölődne. bár nem tudom mit csináltok az ágyban, de szokványos esetben ugye a két "lágy" rész érintkezik egymással (a két nemiszerv), plusz a csaj nedvessége is ott van... akár milyen erösen döngettek, én ilyet még nem láttam a pasimon.
2011. máj. 25. 11:55
 5/6 A kérdező kommentje:

pedig van több helyen láttam már írták.

Sztem az enyém a megerőltetéstől lett piros mert múlik szerencsére sokat dolgozott de most pihentetem egy pár napot.

2011. máj. 25. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
ja akkor jó, ma is tanultam valamit
2011. máj. 25. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!