Mi bajom lehet? Szeretkeztem barátnőmmel, szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval, szeretkeztem a barátnőmmel, és a sex után a makkomon kis piros pontok jelentkeztek.Zavart engem nagyon, és elkezdtem dörzsölgetni.addig nem viszketett.De most kissé a bőr be van pirosodva, és nem 100 de lehet h v mi kis fehér is van a makk tövében.Hozzá teszem h a barátnőmmel 8 hónapja vagyok, és eddig nem volt jelen ilyen sem.És én voltam neki az első.Elfog magától múlni? v mi lehet a gond, és van rá megoldás? orvoshoz nem szívesen mennék, mert szégyellle nagyon.Köszi előre is.2011. okt. 3. 15:57
1/7 anonim válasza:
Mosd meg..
Ám használtatok óvszert?
Ja és az orvos előtt nemkell semmit se szégyelned..
2/7 A kérdező kommentje:
MEg mostam, csak eldörzsöltem, mert tul paráztam, de ugy olvastam h a getamicin is jó rá, azis gomba ölő.Jah és péntek óta van ez így
2011. okt. 3. 17:34
3/7 anonim válasza:
ne kezeld magad semmivel irány a doki!!!!!szexuális úton terjed ez a gomba, jó barátnőd van!!!
4/7 anonim válasza:
bőr és nemibeteg gondozó és vidd a bnődet is hogy nehogy visszafertőzzön.
Ez a betegség nem a te hibád, nem te voltál a hibás benne.
Irány az orvos minél hamarabb
6/7 anonim válasza:
18:08-as: nem kell cseszegetni a barátnőjét, gombát össze lehet szedni strandon meg nyilvános wc-n is. ne anyádból indulj ki...
7/7 Forme17 válasza:
meg alapból a nőben benne is van, és vminek a hatására is ki tud jönni
de az is lehet h túl sűrün tisztogatod szappannal stb attól is ki alakulhat, 2 héten belül elmúlik az
a lényeg ne vakarkasd stb
de ha viszket akkor lehet h fertőzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!