Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet kellemetlen szagú...

Mitől lehet kellemetlen szagú a köldököm?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, már több éve áll fenn, hogy kellemetlen szagú a köldököm. Ha megmosom elmúlik, minimális folyadék van benne (semmi szín, szerintem izzadtság) inkább mintha nyirkos lenne. Nem fáj, nem duzzadt, nem piros, és nyáron, vagy keményebb munkánál hamarabb "előjön" a probléma. Lehetséges, hogy csak az izzadtság "pállik be" és csak rendszeresebben kellene mosnom?

A kérdéshez tartozik, hogy mély köldököm van, valamint túlsúlyos vagyok (110 kiló).

2011. máj. 19. 12:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
A nem nőtt be/forradt össze úgy értem,(de már 1,5 éve semmi váladék nem volt,de ilyen szintelen és van egy kis szúrós szaga,de volt hogy ilyen fehér kis száraz valamik voltak ott,amit ki lehetett törölni és ha megszárad kicsit viszket és néha sárgás lett és évente csak néha fordult elő és irritációra lehetet kapni ecsetelőt,mert állítólag akár a nadrág ővei is okozhat ilyet) ketté lehet nyitni,szóval középen van csak egy kicsi elválasztó vonal és azt szét lehet húzni,na ott volt régebben ez a fehér színű cucc és akár szerintem be is lehet dugni oda valami vékony cuccot.de nem piszkálom inkább tisztábban tartom.A dokimnak már mondtam,mert kisebb koromba vettem észre,de előszőr nem is figyelt rám,aztán azt mondta irritáció,mossam meg mindig jól,alaposan töröljem szárazra és ha előjön akkor simán vegyek ecsetelőt rá.
2011. máj. 22. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt csak "köldökszmegmának" hívom...

Mindenesetre amit a [05-19 13:52]-es hszsomban írottam volt, ajánlatos megfogadni. Legalább havi 1-2 alkalommal nézzétek át a köldökötöket, és ha szükséges, tamponáljátok ki csipesszel ill. fültisztító vattapálcikával. Nyúljatok a mélyére, és kapargassátok le a köldökcsonk felszínéről ill. a köldök belső faláról ezt a zsíros szmötyit, akkor is, ha esetleg kissé kellemetlen!

Üdv: EE

2011. máj. 22. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
oké és kösz.
2011. máj. 23. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
SzívSN. :-D
2011. máj. 23. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
Hogyan szagoljátok meg a saját köldökötöket?:-o...
2011. júl. 3. 06:08
 16/18 anonim ***** válasza:

#16-os (előző)!

_ Sehogy! X-D

De ha nem tisztítod rendszeresen, s belenyúlsz, közben a köldököd bűzlik az elszmegmásodott faggyútól, akkor az ujjadnak is büdös szaga lesz. Logikus, nem?

¤¤¤¤¤ ÷÷÷ ¤¤¤¤¤

Egy másik topik, amelyben bővebb információ talál6ó a köldökszmegma kitakarításáról...:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

EE

2013. aug. 25. 05:42
 17/18 anonim válasza:
Mien szaga van?
2019. aug. 31. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:

16: Most kipróbáltam.

Az ujjamon nem jön át semmilyen szag.

A kosz a köldökömben meg van kövülve, nem szaglik.

2019. aug. 31. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!