Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herefájdalom és rosszul is...

Herefájdalom és rosszul is áll, kicsit bonyolult összefoglalni kérdésben úgyhogy kiegészítésképp leírom?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve történt, hogy ültem a széken és viszketett a zacsi, amit kicsit erőszakosan vakartam meg... Konkrétan beakadt a balherém és meghúztam. Fájt. Azóta lejjebb van mint a jobb és nem is úgy áll (a here alapból ugye úgy áll mint egy picit megdőltött tojás, a bal viszont a herezacskó alján van elfeküdve)... Azóta rendszeres nemi életet élek és nem volt semmi panaszra ok kisebb kényelmetlenségeken kívül (gatya szorította, könnyebben ütődött be, stb...) Viszont most elkezdett fájni. Nyilván nem szakadt le (legalábbis nem teljesen), ugyanis ha befeszítem az izmokat fel tudom húzni ugyanúgy mint a jobb oldalit, de most aggódom. Van okom rá? Szándékomban áll elmenni urulógushoz, ha komoly dolog is lehet, csak lássuk be, az ember nem szívesen megy és eddig nem is fájt, ezért hanyagoltam a dolgot.
2011. máj. 19. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:

nincs okod rá

a herék nem szimmetrikusak, másrészről ha leszakad, akkor az k*rvára fáj, de annyira hogy besz*rsz

ezzel együtt, ha aggaszt a dolog, elmehetsz urulógushoz, baj nem lehet belőle, és megnyugodsz, hogy minden rendben

2011. máj. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!