Fitymaszűkületem van, előjegyzést kaptam, az azt jelenti hogy azon a napon már műtenek?
12:53
Semmilyen körülmény között nem gátolja, és csak az a terület lesz "fedetlen stadion", ahol amúgy is húzogatni kéne. A merevségről még annyit, sokkal többet fog merevedni, szóval semmivel se rosszabb, sőt, aki megteheti az műtesse meg!
A teljes körülmetélést mindenképpen kerüld el, én nagyon rosszul jártam vele pl. Ki van száradva a makk, ha kenegetni kell(ene) kenőccsel minden nap fürdés után... a varrás is ronda lett, persze ez lehet, hogy neked nem lenne az... nem hiszem, hogy bármi miatt kellene teljes körülmetélés, mivel gondolom nem vagy cukorbeteg!
Létezik fitymaplasztika, bemetszés, meg részleges metélés, ez utóbbinál csak azt a részt távolítják el, ami tényleg szűk, de nem az egészet. De lehet finomabb módon is, a teljes metélést ne akard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!