Mit csinálnak egy fitymaszűkülettel?
Figyelt kérdés
Igen tudom, műtik. De ez milyen hosszú, mivel jár és utána milyen lesz? Ilyen részletek érdekelnének...
F/18
2011. máj. 6. 20:30
11/13 A kérdező kommentje:
nekem sehogy nem megy hátra..
2011. máj. 7. 22:16
12/13 krisz099 válasza:
Nekem is ez volt a problémám! Elmentem vele egy urulógus szakemberhez, és megműtettem.A műtét utáni napok egy kicsit nehezek, de aztán nincs semmi gond. Hidd el megéri! Ja.. És ne félj ;)
13/13 anonim válasza:
Érdemes orvosnak megmutatni. Csak nem mindegy, melyiknek. Bemetszés, plasztika, részleges metélés szóba jöhet. A teljes körülmetélés nem jó megoldás, legalábbis nálam katasztrofális következményekkel járt és jár most is. Sajnos vannak orvosok, akik mégis ehhez ragaszkodnak, de ez maximum cukorbetegeknél indokolt. Neked nem lesz szükséged teljes körülmetélésre, az teljesen biztos, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!