Mit csinálnak egy fitymaszűkülettel?
Igen tudom, műtik. De ez milyen hosszú, mivel jár és utána milyen lesz? Ilyen részletek érdekelnének...
F/18
na jó de pl varrat marad utána? a makkom nem lesz túl érzékeny? mennyi ideig tart? mit kell utána vele csinálni?
ugyanis nem tudom hogy kéne itthon előadnom, rettenetesen félek...
Látom, lassan már ott tartunk, hogy egyesek elveszik szegény Pártai Lúcia kenyerét... do.Ob
X-D
Ennyit az időjóslásról... >:-T
Na hali!
Ezzel kapcsolatban rengeteg topikot nyitottak már, és elég sokmindenre választ is szúrtam be, de nemcsak én. elég lett volna egy kicsit "keresni".
Kezdjük ott,...
_ Mi a pontos problémád?
_ Mióta áll ez fenn?
_ Szüleid tudják vagy szégyelled magad emiatt az egész miatt, és nem mersz nekik szólni?
_ Te hogy látod a problémád: Mennyire súlyos?
_ Szted mi segít7 megoldani és ehhez képest te mit szeretnél? Milyen elképzeléseid vannak?
Üdv: EE
Egyrészt a kérdésekre adható válaszok fele benne van az eddigiekben...
Pl a fitymaszűkületet nem lehet pontosítani. Azóta mióta kiskoromban ezzel nem foglalkoztam... következés képp nem is tudnak róla a szüleim. Felesleges köröket ne fususnk, súlyos, orovos kell
nekem is hasonló a bajom mert nyugodt állapotban könnyedén hátra tudom húzni a fitymámat azonban merevedett állapotban csak nehezen megy hátra és nem teljesen vagyis nem megy a makk alá hanem a makk 3/4-nél megáll.
nem tudom hogy ez szűkület vagy fitymafék vagy egyéb probléma vagy mi lehet.
félek hogy gond lesz a szexuális életemben.
tanácsokat ötletetek várok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!