Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiú epilálhat? Milyen az?

Fiú epilálhat? Milyen az?

Figyelt kérdés
Pl: a bajszod,vagy a szakálad lelehet szedni? Vagy a lábszőrt? Jobb mint a borotva?
2011. máj. 4. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Bajszot-szakállat nem ajánlatos epilálni, mert nagyon érzékeny a bőr, és bepirosodhat/gyulladhat az egész felület, szóval ha borotválkozni nem szeretsz, próbálkozz villanyborotvával, hátha az szimpatikusabb. A tartósságon nem javít mondjuk. :) Lábszőrre mehet simán - bár férfi miért akarja leszedni a lábszőrét? Sport? -, ott nem olyan érzékeny a bőr, és sokkal tartósabb is. Eleinte 5-6 napig marad sima a felület, de ha évekig használod és elkezd kikopni a szőr, akkor akár két hétig is sima maradhat a lábad nagy része. :)
2011. máj. 4. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:

lehet csak fájni fog

a lábadat meg miért borotválod?

2011. máj. 4. 21:46
 3/7 anonim válasza:
Szíved joga, bár szerintem férfiaknak (még ha nem is vallják be) jobban fáj elsőre, mert erősebb a szőrzetük, de azért ki lehet ám bírni. :)
2011. máj. 4. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a mellkasomat,hasamat és a lábfejemet szoktam epilálni.Fáj,de kibírható,főleg ha rendszeresen csinálom.Arcra szerintem nem való.
2011. máj. 4. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha már témánál vagyunk, akkor egy OFF-kérdés:

MIVEL lehet fanszőrzetet epilálni?

Perpillanat még hosszú, de pusztán kíváncsiságból szeretném leszedni, és nem leborotválni. Hogyan vagy mivel tudnám?

(Oltogatásokat nem kérek, nem vagyok meleg, sem metroszex, és már eldöntöttem, hogy le akarom epilálni, csak a mivel meg a hogyan nem ismert. Ehhez kérek segítséget!)

2011. máj. 4. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: igen, az kényes terület. Vannak speciálisan intim terepre való epilátorok, illetve olyanok, amelyeket oda is lehet használni. Ezek felsőbb árkategóriások, a Philips Satinelle sorozata jó ilyesmire. Én mondjuk a sima epilátoromat használom bikinivonalra és vénuszdombra, mert ezeken a területeken még bírom. :)

Szerintem gyantázással járnál jobban, de csak és kizárólag kozmetikusnál, egyedül férfiként intim területet gyantával leszedni neki ne állj! :)

2011. máj. 4. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Intimet inkább csak gyantával.

Sokévi borotválás után kipróbáltam, kozmetikusnál. Teljesen kibírható, a herezacskónál sem gáz. Kb. havonta nő vissza annyira, hogy megint le lehet szedni.

Epilátort eddig csak hónaljra meg arra a pár szál szőrre használtam, ami a mellkasomon van, most már ezeket is gyantázatom.

Ja, a lábfejre megmaradt az epilátor, oda teljesen jó.

2011. máj. 5. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!