Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a bajom? Egy csomó a...

Mi a bajom? Egy csomó a herémben lehet hererák jele?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, egy fél centis kis kemény golyót érzek a herezacskómban a bal herém fölött, ami mozgatható.

Alapjáraton nem fáj, csak szex után.

Tavaly is észleltem már, akkor kisebb volt: elmentem vele urológushoz, azt mondták nincs vele baja. De azóta egyértelműen nagyobb lett.

Rákerestem a neten a rák tüneteire, de ott nem egyértelmű választ kaptam: nem tudom, hogy a daganat a herezacskóban vagy a here gyolyóban van-e, és "helyhez kötött" vagy elmozdítható-e.

Pls help, és ne csak annyit írjatok hogy menjek el vele urológushoz! köszi!

2011. máj. 1. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez van. Elmentem urologushoz, és nem rák. Mellékhere cysta! Ártalmatlan ne szarj be!

De azért tényleg menj el!

15/F

2011. máj. 1. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! most megnyugodtam valamennyire :) és ezt hogyan lehet kezelni? el fogok menni vele újra orvoshoz mindenképp
2011. máj. 1. 17:39
 3/7 anonim válasza:
Lehet herevisszér sérv is. Mindenképp orvosnak mutasd meg, ránéznek UH-val aztán megmondják mi lesz
2011. máj. 1. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok!

Nekem azt ajánlották, hogy kicsit nyugtassam meg a dolgokat! Ha érted mire gondolok! El kell felejteni, és ha jobban, kiér műtenek. Ha meg eltűnik, akkor nem! :)

Nekem azt mondta, hogy semmi de semmi baj nem lesz ebből! Nyugodj meg, elösször amúgy én is a rákra gondoltam :D

Majd írj, hogy mi volt! :)

2011. máj. 1. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj vele urológushoz. Felesleges izgulni, hátha daganat és akkor menj, amikor tele leszel áttéttel...
2011. máj. 1. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:
ma 20:38 Gratulálok a szövegértésedhez , nem azért írtam h ne csak annyit írjatok h mennyek vele urológushoz mert, hogy nem fogok elmenni hanem engem az érdekel elsősorban ,hogy mi a bajom. Gondolhatod h jelen pillanatban nincs lehetőségem egyből orvoshoz rohangálni mert időpontot kell kérnem stb. De tervbe van és ha legközelebb ilyen okosság jut az eszedbe akkor kérlek tartsd meg magadnak :) köszi
2011. máj. 1. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Orvos tud csak diagnosztizálni te kretén, itt hiába kérdezgeted, hogy mi a bajod...
2011. máj. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!