Mi a bajom? Egy csomó a herémben lehet hererák jele?
17 éves vagyok, egy fél centis kis kemény golyót érzek a herezacskómban a bal herém fölött, ami mozgatható.
Alapjáraton nem fáj, csak szex után.
Tavaly is észleltem már, akkor kisebb volt: elmentem vele urológushoz, azt mondták nincs vele baja. De azóta egyértelműen nagyobb lett.
Rákerestem a neten a rák tüneteire, de ott nem egyértelmű választ kaptam: nem tudom, hogy a daganat a herezacskóban vagy a here gyolyóban van-e, és "helyhez kötött" vagy elmozdítható-e.
Pls help, és ne csak annyit írjatok hogy menjek el vele urológushoz! köszi!
Szia!
Nekem is ez van. Elmentem urologushoz, és nem rák. Mellékhere cysta! Ártalmatlan ne szarj be!
De azért tényleg menj el!
15/F
Legelső vagyok!
Nekem azt ajánlották, hogy kicsit nyugtassam meg a dolgokat! Ha érted mire gondolok! El kell felejteni, és ha jobban, kiér műtenek. Ha meg eltűnik, akkor nem! :)
Nekem azt mondta, hogy semmi de semmi baj nem lesz ebből! Nyugodj meg, elösször amúgy én is a rákra gondoltam :D
Majd írj, hogy mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!