Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után mikor múlik...

Molyhoska kérdése:

Körülmetélés után mikor múlik el az ödéma, vagy mivel lehetne meg szüntetni, kezelni?

Figyelt kérdés
A műtét 7 hónapja volt. A diki szerint minden rendben, még pár hónap és elmúlik.
2011. máj. 1. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Körömvirág kenőccsel kenegesd.
2011. máj. 1. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:

7 hónapja ödéma?

Miért kellett metélni????

Nekem is körülmetélték, de nagyon sok bajom van vele, pedig már 20 éve :(

Kiszáradt a makk, az évek alatt egyre foltosabb... nagyon gáz... most vissza akarom nyújtani, de nem lesz egyszerű, meg már igazából soha nem lesz ugyanolyan :(

Miért kellett neked metélni? Cukorbeteg vagy?

2011. máj. 1. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Heló!

Nem vagyok cukorbeteg, csak szűkületem volt. Lehet hogy nem voltam elég körültekintő, de a doki azt mondta csak részleges lesz ehhez képest teljeset csinált. Már azóta rájöttem több alternatíva is lehetett volna. Lelki beteg voltam pár hétig. Most meg ez az ödéma nem múlik.

2011. máj. 3. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Kamillába áztattad az elején?
2011. máj. 5. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, kamilláztam a varratok kieséséig minden nap 2x5 perc, kb 1 hónapig.
2011. máj. 6. 07:38
 6/6 anonim ***** válasza:

" a doki azt mondta csak részleges lesz ehhez képest teljeset csinált. Már azóta rájöttem több alternatíva is lehetett volna"

Kiráz a hideg :(

2011. máj. 15. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!