Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Maszturbálás után miért fáj?

Maszturbálás után miért fáj?

Figyelt kérdés
fiú vagyok és ez elviselhetetlen. maszturbálás után xy idő elteltével a farkam csíp és vmi tompa erős fájdalom van benne. ez vmi rettenetes érzés. van h csak rám tör egy erős vizelési inger és vizelés utána kezd el fájni, de ha már fáj és akkor vizelek, attól csak rosszabb lesz. persze egy idő után elmúlik.
2011. ápr. 30. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
esetleg prosztatagyulladás? vagy egyéb sima húgyuti gond? javasolnék aegy bőrgyógyász felkeresését, vagy urológusét, amelyik szimpibb
2011. ápr. 30. 19:38
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez fertőzés lesz. Látogass meg egy urológust.
2011. ápr. 30. 19:41
 3/14 krameri ***** válasza:
78%

nézd meg a nyílást, nem szűkült össze? van, hogy kezd összenőni, és akkor vizelés tényleg iszonyatos fájdalommal jár, maszturbálást nemtom...

vagy hol fáj, a végénél, tövénél, vagy hol?

4/14 A kérdező kommentje:
néha egy időre elmúlik, már nagyon rég nem volt ilyenem.
 5/14 A kérdező kommentje:
vége inkább csíp feljebb a tövénél és annál beljebb meg tompa fájdalom.
2011. ápr. 30. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Lehet húgycső gyulladás,vagy prostata gyulladás, felfázás,de lehet lelki oka is.

Menj el egy urológushoz.Ne várd meg ,míg nagyobb lesz a baj.

2011. ápr. 30. 19:47
 7/14 anonim válasza:
Szerintem az lehet a probléma, hogy mikor maszturbálsz a spermád valamiért elakad a húgycsövedben. Ellenszert nem tudok rá, de maszturbálás előtt 15 perccel bőséges folyadékbevitelt ajánlanék. Tea és sör a 2 legjobb vízhajtó amit ismerek. 1-2 bőséges vizelés után el kell múlnia, vagy a probléma súlyosabb és orvosnak meg kéne mutatni.
2011. szept. 18. 15:36
 8/14 anonim válasza:
100%
Nincs semmiféle fertőzés, vagy gyulladás... Nekem is volt egy jó párszor, néha sírni tudtam volna a fájdalomtól. A "ellenszer" a következő: gondolom nem anyaszült meztelenül maszturbálsz, ezért mikor szépen végeztél visszarakod a farkad a gatyádba. De itt a lényeg, hogy hogy rakod vissza. Ha a makkod a arcod felé néz, akkor vér nem képes kijutni a farkadból, vagy csak alig, ezért kezd el k****ra fájni. Ha vársz egy kicsit míg egy kicsit konyul, akkor egyből rakd a lábaid közé, így képes a vér tovább keringeni. Ha ezen instrukciók után is fáj, na akkor van fertőzés meg szifilisz meg péniszrák meg minden.
2013. ápr. 9. 22:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Igazából már 1 éve nem volt ilyenem. Azelőtt pedig évekig, szóval nem hinném, hogy bármi komoly. :D
2013. ápr. 12. 16:13
 10/14 anonim válasza:
8-as nagyon sokat segítettél, megnyugodtam. Ment a zöld és nagyon köszi. Velem is ez volt.
2014. jan. 26. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!