Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Naposimhoz méregtelenítő?

Dag kérdése:

Naposimhoz méregtelenítő?

Figyelt kérdés
Nekiáltam szedni a naposimt, és szeretnék hozzá venni valami méregtelenítőt! Hallottam róla hjogy van ilyen! Tudnátok nekem ajánlani valami jót, ami kipucolja a vesét!
2011. ápr. 27. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek szeded? Nézz utána a neten mennyi káros hatása van! Am semmi közöm hozzá!
2011. ápr. 27. 14:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert sovány vagyok, és se akaja nem használ, se mást tömegnövelő. Már mindent próbáltam!
2011. ápr. 27. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Végre valaki aki belátja hogy full csont és akar is tenni ellene.

!!!

Kiemelkedő ember vagy.

2011. ápr. 27. 15:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg lenne valami tanács?
2011. ápr. 27. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Ződ teja
2011. ápr. 29. 19:31
 6/10 TOMAtm ***** válasza:

BMEG!!

a napozim egy erős szteroidfajta amit nem szoktak 20 éves kor alatt szedni mert hazavágja a hormonháztartást.ha szerencséd van nem eredeti,de most azonnal húzzál el a patikába és vegyél LEGALON 140mg ot különben a májad olyan lesz 1 hónap alatt mint egy 30 éves alkoholistáé,mert ott bomlik le a nagyrésze.

de az még semmi mert miután abbahagytad a szedését(mivel kilövi a saját tesztoszterontermelést)össze fogsz szakadni mint a fukusimai atomerőmű és a cerkád sem fog állni kb 2-6 hónapig:) szal gratulálok ecsém,HCG és utókúra nélkül ez vár rád mert IDIÓTA VAGY!

2011. ápr. 29. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Elöző!

24 vagyok! És elhiheted nekem hogy minden jobb mint ez a soványság!!! BÁRMI!!!!!

És a naposim mellékhatásait tudom, mert már hallottam róla!

2011. ápr. 30. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:

fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Inkább lennék kövér/sovány stb... csak egészséges, mint egy ideig vonzó és szép, aztán egészségtelen.

ha csajozás miatt akarsz hízni... hát sok lánynak a nagyon vékony pasik jönnek be

ha saját magad miatt akkor sem ajánlatos. ha tényleg mndent próbáltál... hát csak azt tudom mondani hogy fogadd le magad:)

2011. máj. 11. 21:43
 9/10 A kérdező kommentje:

21:43

ez mind szép és jó!!

Én el is fogadnám magam, csak más nem akar így elfogadni!

190 magas vagyok és 54kg!!!!

Próbáltam már mindent, az étkezésem is rendben van. És semmi, tényleg ebben van az utolsó reményem!

2011. máj. 11. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha kérdez itt valamit az ember, miért kell okoskodni neki? Azt csinál amit akar és azt szed amit akar. Csak a kérdésre kéne válaszolni és megjegyezni mellé pár jó tanácsot h nem kéne szednie ha ti így gondoljátok.... A kérdésre meg pont nem váalszolok mert nem tudom :D
2011. máj. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!