Lehet ez éppen attól hogy cigizek (12éves koromtól rendszeresen)? Vagy hogy körbemetéltek? Nagyon nehéz és bosszantó gondom, hogy 17 éves leszek nemsokára, és a hímvesszőm merev állapotban még mindig csak 12-13cm között van!
Figyelt kérdés
Ui:Most próbálom a cigit is letenni,hogy hátha vmi fejlődési gond van ezen a téren nállam!2009. márc. 4. 20:22
11/19 anonim válasza:
ha az átmérő 5 cm az nem gáz egyáltalán...
és amúgy alapban elég ha van 10 -15 cm...
12/19 anonim válasza:
Olvastam valahol , hogy az atlag 15 cm szoval neked atlagon aluli van , de meg nohet talan ha nem cigizel. Mondjuk nekem 21cm es idaig egy csaj se panaszkodott , sot ;) most lepontozhatnak a 40 eves anyukak , de az az igazsag , hogy a fiatal csajoknak biztos jobban bejon egy 20 centis mint egy 12 centis.
13/19 anonim válasza:
A negyvenévesek anyukák vigasztalják a fiút, és tapasztaltak, tudjak h nem a méret a lényeg.
De csajok is eltérnek, és nekik se egyforma kell az tény.
Nekem elég a 21. :P :$
21/L
14/19 anonim válasza:
Nem rosszindulatbol irtam , amugy meg nohet a szerszamod 21 eves korodig , szoval ne csuggedjel
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a bíztatást!Törekszem előre mostmár!Elméeltileg még segíthetek magamon!:)
2009. márc. 7. 03:11
16/19 anonim válasza:
na, ha még elolvasod: a pasim is 12 évesen kezdett dohányozni,most 30éves.eddig neki volt a legnagyobb,akikkel eddig voltam. nem tom hány centi,de néha ugy érzem belém sem fér:),a mérete különben a helyzettől is függ.ha régen nem voltunk együtt,és nagyon kiván,jóval nagyobb,és vastagabb neki,mint máskor
17/19 A kérdező kommentje:
Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni hogy ha napokig nemelégítem ki magam akkor nálam is tombolóbb odalent a dolog!:)Köszi hogy irtál!:)
2009. márc. 8. 02:52
18/19 anonim válasza:
az európai átlag 13-15 centi, bárki bármit is mond
neked ekkora van, nincs ezzel baj
hogy a cigi mennyit ártott az egy jó kérdés, egészen biztos, hogy ártott
19/19 anonim válasza:
A vastagságon tuti tudsz még növelni. Használj vákumpumpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!