Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet ez éppen attól hogy...

Lehet ez éppen attól hogy cigizek (12éves koromtól rendszeresen)? Vagy hogy körbemetéltek? Nagyon nehéz és bosszantó gondom, hogy 17 éves leszek nemsokára, és a hímvesszőm merev állapotban még mindig csak 12-13cm között van!

Figyelt kérdés
Ui:Most próbálom a cigit is letenni,hogy hátha vmi fejlődési gond van ezen a téren nállam!
2009. márc. 4. 20:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

körbemetéléstől nem...

cigitől se hiszem..ha másod fjlett

sztem neked ekkora...

hallottam olyat akinek ujjnyi..

2009. márc. 4. 20:26
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

Dede, jól gyanítod, bizony a cigi az oka.

A cigi gátolja a növekedést, igazi jó kis méreg. Ezért talákozol az utcán annyi alacsony idősebb fiúval...

Persze ebben genetika is van, de a dohányzás hosszú távon sosem kifizetődő. Valaki képtelen lesz utódokat nemzeni, van aki tüdőrákot kap stb.

2009. márc. 4. 20:29
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

A körülmetélés nem változtat a méreten.

Ellenben a cigi...ezt megszívtad, sajnos, mert mivel érszűkítő hatása van és gátolja a növekedést úgy általában, így ez abszolút kihat a férfiasságodra, mivel a pubertásod kezdetétől füstölsz. Még van esélyed nőni, de már lassan a végleges méretedet látod...úgyhogy az istenért, legalább most próbáld meg letenni. A genetikán már nem segíthetsz, szóval ez az utolsó sanszod :)

2009. márc. 4. 20:29
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
A cigit nyugodtan hagyd abba,semmi értelme,Vegyél csokit helyette.Teljesen átlagos a mérete,és hidd el,hogy nem kell hosszabb.Ez így kényelmes.Nem a hossza számít, hanem,hogy mit csinálsz vele.A gyengédség,az odafigyelés,a játékosság,a szeretet számít.Nem jó a 20 cm körüli farok.Szinte fáj.Ezt csak a férfiak hiszik,hogy jó.Mondja ezt egy 27 éves sokat próbált nő.
2009. márc. 4. 20:34
 5/19 A kérdező kommentje:
És mennyi esélyem lessz még a nővésre?Vagy keressek fel valmi orvost?Éreztem hogy a cigi az oka!:s
2009. márc. 4. 20:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Mostmár mindenképpen abbahagyom ha belepusztulok is!Sajnos eléggé erős dohányos voltam máig!Napi 1 doboz!Ma már egész nap egy fél dobozzal se szívtam el!Remélem lessz elég erőm megállni hogy negyujtsak rá!Az előttem lévő hölgynek köszönöm a válaszát!Bíztató,de sajnos nemmindenki van ezzel a dologgal így!A mai lányoknak(többség)fontos a méret!Vagy legalábbis amikor hallom a lányokat ezekről beszélni,maguk között eztmondják!
2009. márc. 4. 20:44
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Volt néhány barátom és hidd el, nem kell hogy hosszú legyen . Mi nők is különféle méretűek vagyunk, a túl hosszú be sem fér, mert beleütközik a méhnyakba. A férjemé szerencsére sem hosszú, mit is kezdenék vele? Neki sem lenne jó, így viszont nagyon összeillünk. Ne higyj annak, hogy a méret a lényeg, és ne legyen önbizalom hiányod. De azt a fránya cigit tedd le! :) 4 éve nem dohányzom, tudom hogy nehéz abbahagyni, de muszáj!!!
2009. márc. 4. 20:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!:) De még mindig van egykis önbizalomhiányom!Mivel még szűz is vagyok,ezért tapasztalatlan is!Nemis nagyon tudok előretörni a szexualitás terén!
2009. márc. 4. 20:52
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

hááát ömm....nekem nem volt sok a 21 sem.

a nők is különböznek mindenkinek más jó..ebben is össze kell passzolni. jó szex egyik alapja

2009. márc. 4. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:
A másik hogy ráadásul a vastagság se nagyon stimmel!Kb 5cm a körátmérő!Nemtudom lessz e még esélyem legalább a vastagság növekedésében!Vagy talán szedjek vmi értágító gyógyszert?A válaszokat pedig nagyon köszönöm mindenkinek!
2009. márc. 4. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!