Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyibe kerül a részleges...

Mennyibe kerül a részleges körülmetélés?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, hogy egy részleges körülmetélés kb mennyibe kerül magánklinikán? Azt hallottam, hogy nagyon eltérőek az árak, és van ahol 15e körül is lehet,de a neten olyat találtam, ahol 120e, ez nekem nagyon sok. Esetleg,ha tud valaki ajánlani Budapesten vagy a közelében olyan klinikát, ahol viszonylag olcsón csinálnak ilyesmit, akkor kérem küljön elérhetőséget, akár privátban is jó lenne. Köszönöm
2011. ápr. 17. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:
95%

Hali!

A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mivel nem sok magánklínikát ismerek összességében sem, azonban szeretném felhívni figyelmedet arra, hogy...

Ha RKM-et (részlegest) akarsz, műtét előtt közvetlenül is EMLÉKEZTESD AZ ORVOST arra, amit az előzetes konzultáció és vizsgálat során LEFIXÁLTOK! A legtöbb orvos uis TKM (Teljes KörülMetélés)-párti, azzal érvelnek, hogy visszaszűkül, amire sztem nem sok esély van akkor, ha csak a beszűkült részt távolítják el ÉS a fityma visszaszűkülését a műtét utáni fitymahúzogatással, azt megelőzően és követően pedig kamillás áztatással MEGELŐZÖD! :-o

Csak ennyit szerettem volna.

Azt több visszajelzés alapján tudom, hogy Dr. FeketeFerenc inkább TKM-eket szeret végezni, akár még egy fékátvágás esetén is gyakran javasolja ill. szorgalmazza, az RKM-ekről pedig a fenti érvelést alkalmazva lebeszél, tehát ha TKM-et akarsz, nála (fizetősen) megcsináltat6od, de ha szeretnél magadon fitymát hagyni vmennyit, akkor őt inkább nem ajánlom.

˙ Uakkor nagyon sok orvos is így van ezzel: INKÁBB TKM-mel, ha meg ráerőlteted az RKM-et, akkor vagy tagadja, hogy lenne ilyen, vagy visszautasítja a beavatkozás kérésednek megfelelő elvégzését! ILYENKOR NYUGODTAN HAGYD OTT! :-o

!!! Akárkit is választasz, MENJ BIZTOSRA! 100%-IG FIXÁLD LE, AMIT AKARSZ!

Ellenben tudok 2-3 orvosról akik TB-re is jó munkát végeznek, -- a kívánságodnak megfelelően RKM-et -- azonban sajna egyikük sem pesti sajna. Viszont a visszajelzések tőlük/róluk igen pozitív, és ők tutira végeznek RKM-et is! ;-D

Ha érdekel, ill. tanács kell, bármivel kapcsolatban >>privizz bátran! ;-)

˙ (A visszajelzéseket köszönöm azoknak, akik tartották szavukat és a segítségemért cserébe tájékoztattak. Bár többen lennének olyanok, akik nemcsak a segítséget kérik ill. fogadják el, hanem veszik a fáradságot és VISZONOZZÁK! Csak így tudok uis a többi segélykérőnek segíteni, aki megkeres. :-T)

Üdv: EE

2011. ápr. 18. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!