Mi bajom lehet? NAGYON fáj ha pisilek :S
Reggel kezdődött elmentem WCre azt hittem összeesek annyira fájt amikor pisiltem meg a suliban is 1x... azóta nem mertem menni WCre :S Mi bajom van? Már volt egyszer vesemedence gyulladásom de az a hasamban fájt és nem ennyire ez meg a farkamban fáj de nagyon mintha pengéket hugyoznék :S :S Mit csináljak h elmúljon? Segítsetek pls :( :(
17/F
ügyeletre pl...
belepisilsz egy pohárba, belerak egy tesztcsíkot és kapsz egy receptet antibiotikumról
addig meg igyál rengeteget (víz, kamillatea, cickafartkfű tea, citromos tea), hogy a húgyutakból kimosódjanak a baktériumok + sok C-vitamin
Szerintem te felfáztál... ülj bele jó meleg vízbe, meg rakj bele egy maroknyi sót... az valamennyivel jobb lesz, meg húzz zoknit estére.. reggel pedig irány doki/ügyelet! :)
Jobbulást!
Nekem is volt már felfázásom, de az a fájdalom semmi volt ahhoz képest, mikor férjem szájherpeszét elkaptam a nemiszervemen.
Na akkor valóban úgy éreztem, mintha pengével vágnának, sírtam és nem mertem pisilni menni.
Nem lehet tudni neked mi a bajod, csak azért írtam le, mert ez is előfordulhat.
Bár ha jól tudom, férfiaknál kevésbé okoz panaszt.
Azért ha nem múlik el, nem ártana elmenned dokihoz.
Vesekő is lehet ami "útnak indult". Ez csak néhány tizedmilliméter, de állítólag akkor vannak ilyen tünetek.
Persze lehet felfázás is, és reménykedj hogy ez utóbbi legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!