Hogyan tudhatnám meg hogy AIDS-es vagyok, vagy sem?
Voltam már együtt a párommal, eddig csak a szájjal való kielégítésig jutottunk, és volt hogy sebes volt a szája de úgy is kielégített. És mostanában eléggé fáradékony vagyok, van hogy szinte egész nap tudnék aludni, lehetséges hogy HIV fertőzött lettem?
Kérlek titeket segítsetek!
Nem, inkább csináltass egy vérképet, mert lehetsz vérszegény, meg sok más.
Kábé az AIDS az utolsó dolog, ami okozhatja. A HIV fertőzést egy influenzaszerű megbetegedés jelzi, amit évekig (!) tartó tünetmentes időszak követ.
Amit viszont tegyél meg.
1. Ha már összejöttetek a pároddal, akkor felnőtt módra üljetek le, és "Let's talk about sex". Azaz beszéljétek meg a dolgot. Védekezés, biztonság, ilyesmi.
2. Utána szépen vonuljatok el mondjuk a területi nemibeteggondozóba, és csináljatok meg néhány szűrővizsgálatot. Ne csak AIDS-re.
3. Carpe diem.
"Egyébként nem AIDS-es, és előttem még nem volt senkivel ilyen kapcsolatban"
Akkor hogy kapnád el ha ő sem AIDS-es?
Drogoztok?
Hali!
_ Előszöris...
_ Megkérdez7em, hány évesek vagytok?
_ Ti most csak kíváncsiságból próbáltok ki homoerotikus dolgokat, vagy valóban melegek vagytok?
Idézlek:
"...És mostanában eléggé fáradékony vagyok, van hogy szinte egész nap tudnék aludni,..."
_ Csak ez alapján feltételezed, hogy HIV-vel fertőződtél? Vagy miből gondolod?
_ Óvszert használtatok? (Még orális szex esetén is ajánlott)
Üdv: EE
Idézlek:
"...És mostanában eléggé fáradékony vagyok, van hogy szinte egész nap tudnék aludni,..."
_ Csak ez alapján feltételezed, hogy HIV-vel fertőződtél? Vagy miből gondolod?
Ha viszont csak kíváncsiságból próbáltátok ki az orális kielégítést, abból még korai lenne "párodnak" nevezni a barátodat, akivel csináltad, függetlenül attól, hogy ez páros tevékenység. A "páromnak" azt a személyt nevezzük, akivel szerelmesek vagyunk egymásba, homo- ill. heterofil kapcsolat esetén is. (!!!)
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!