Suliban mennyire gyakori a pénisz vizsgálat, hogy zajlik, és hányadikban, egyesével megy vagy hogyan? Van aki kihagyta? Ez igaz hogy nem kötelező? Ki csinálja, külön doki?
Szerintem te tele vagy tévhitekkel, és attól félsz (amiatt a kifogáskereséseid), hogy beigazolódnak, közben meg f'ngod sincs róla, hogy mi lesz. Ne így állj hozzá! Ha mindenhez így állsz hozzá, aminek a miértjét nemérted, még sokat fogsz szenvedni! Ha meg akaratos vagy, akkor meg magadra vess, ismerek ilyet, nálam idősebb, és nagyon megszívta, szóval felejts el mindent amit más mondott, mert így nem fogsz semmiféle problémát tudni megoldani a jövőben! és ne zárd ki hogy megszokod, mert ennél még rosszabb is létezik.
Egyébként nő volt, ötvenes körüli, és alapos volt, azonban szimpatikus tehát nem undorodtunk tőle, meg hasonlók. A vizsgálat meg nem hosszú 10-15 perc személyenként. Ne felszín, nem és kinézet alapján ítélj, mert azzal önmagadat minősíted! Ha meg ennyit nem tudsz kibírni, már bocs, de az ilyen szánalmas. (Nem bánmtásból mondom)
Nem külső alapján szoktam ítélni,azért íram,hogy megvárom mi lesz,ha belép és megszólal úgy is látod milyen egyéniség,meg már tudom ki jön hozzánk,és ismerem,amikor kisebb voltam a dokim volt egyideig,meg megkérdeztem egy felettem járot és azt mondta nem lesz,nálunk sose volt a suliba.De a doki jó fej,aki jön.Megszokni nem akarom,mármint hogy éves rendszer legyen,de valaki írta hogy saját doki is megnézheti,meg talán egyszer megnézheti még általánosban majd valaki,meg középsuliban,de minden évben nem,teljesen nem zárkozom el,majd meglátom inkább mi lesz,ki tudja.Szóval ezzel a nővel nem lenne gondom,nála ez nem szokás,de kérdezgetni szokott,meg kicsit lejebb kell húzni,ilyen szőrt néz,hogy van,vagy mi,meg simán olyan egyéniség hogy még a leggátlásosabb is feloldodik nála.De azért előbb majd mindig megvárom milyen a doki,meg később is hogyan képzelni a vizsgálatot,szóval ha középsulis leszek és nem tetszene a doki elképzelése,akkor előbb felvetem mi lenne ha inkább így lenne,mielőtt bármit is mondanék,ha meg nem megy bele,akkor azt a vizsgálatot kihagyom és megyek a sajátomhoz,szóval majd valami kompromiszumot kötök.De a dokinő akiről írtam már nézte meg,de mint gyerekdokim ellenőrzésként amikor alsós voltam,de akkor is úgy csinálta,hogy ezt elkülönített résznél,valami falat szoktak nálunk felállítani,azért így nagyon tuti.De most nem lesz.
Azt megkérdezhetem a 10-15 perc,maga csak ez a vizsgált volt,vagy a többi vizsgálattal együtt volt ennyi idő?Meg a herevisszér vizsgálatról most hallok előszőr az hogyan megy?
Évente nem engedném,mert tudom nem kötelező a résztvétel,szóval megvárnám a többieket,meg már az elején szólnék,hogy nem veszek részt rajta.De ez nem azt jelenti hogy soha,hanem néha majd,ha lenne szóval kopromisszumot kötök magammal is.
De volt ám nálunk ma a doktornőnk és ilyen beszélgetés volt vele,meg név nélkül lehetet kérdéseket feltenni és ő válaszolt,meg elmondta ha olyan kérdés lenne amit itt nem akarnánk feltenni,akkor vizsgálatkor feltehetjük,vagy írjuk le névvel egy lapra és majd fog rá válaszolni.De hallotta valahonnan szerintem vagy ráérzett és simán rájött,kiszedte belőlünk mi is van,mi érdekel minket vizsgálatok szempontjából.És kiderült nem is lesz ilyen vizsgálat,de aki kéri annak megnézik,ellenőrzőbe meg be lett írva a vizsgálat lehetősége és szülői aláírással kell visszahozni és a szülő tud majd róla dönteni,meg semennyire sem kell lehúzni a boxert majd,ha csak nem akarunk résztvenni a vizsgálaton.Elmondta hogy azért néha érdemes megnézetni akár megelőzés céljából is,de ha valakinek van olyan orvosa akiben jobban megbízik,jó a kapcsolata akkor nyugottan vele is meglehet csináltatni,sőt akkor inkább őt ajánja,meg bármelyik orvos alkalmas rá.Meg csak kérdezni fog a kukinkról,de ha valakinek kérdése,próblémja lenne akkor nyugodtan forduljunk hozzá,négyszemközt meglehet vele beszélni.Igen jó fej volt.
A körzeti doki fog majd hozzánk jönni,de nem lesz semmi csak kérdezget,én ennek örülök.Most oké hogy van akit nem zavar,de akkor is másra az akaratunkat ráerőltetni nem kell,hogy nekem nem volt égő,meg gáz,akkor csinálja mindenkin.
Nekem meg az az osztályból a többieknek is az,sokat dumáltunk.Úgy vagyok vele mindenki döntse el maga.
Azt nem lehet hogy egy ember döntsön mások felett,ezért rühelem az egész egészségügyi rendszeret fiatalokra létrehozó tagokat,mert simán azt mondják ez meg ez lesz,aztán nem az ő töküket akarják fogdosni,húzkodni,legesgetni.Kíváncsi lennék hányan vállalnák be,vagy akár a tanárok közül.Én a dumálást választom ezen a téren.Meg több velem egy véleményen levővel is találkoztam ezen,meg más oldalon is.Apám se érti egy iskolának mi köze a gyerekek nemiszervéhez,nem katonaság,anyám meg azt mondta ez csak hülyítés.
De azért elbeszélgetek már ha van rá idő az orvosommal,mert az sincs nagyon,de vizsgálat nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!