Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kis kemény csomó a makk alatt...

Kis kemény csomó a makk alatt ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Főleg lankadt állapotban tapintható, mintha lenne valami a bőr alatt. Nem a normális kidudorodik egy ér dolog ez, annál sokkal keményebbek. 2-3 kis goyószerü pár mm-es valami. Szemmel is lehet látni. Csak az egyik oldalon van. Amikor merev akkor viszont alig találom. A napokban egy nagyon szük gumihoz volt szerencsém okozhatta az? Miért nem múlik?
2011. márc. 31. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem menj orvoshoz
2011. márc. 31. 16:17
 2/3 anonim válasza:

Nem volt véletlenül fitymaszűkület műtéted valamikor előtte?(akár több éve)

Mert nekem is ez van most, de ott egy varrat volt és kb 5 évre rá jelent meg egy fájó ugyan ilyen duzzanat a régi varrat helyén a középső mély véna mellett balra.

2016. ápr. 5. 11:08
 3/3 anonim válasza:
nekem a makk alatt jobb oldalt jelent meg egy kék duzzanat néha nagyobbnak látszik néha kisebbnek semmi fájdalmat nem érzek ha hozzá érek és megnyomom akkor sem! Olyan mint egy hólyag vagy nemtudom mi lehet ez? Érdemes orvoshoz fordulni?
2021. jún. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!