Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mi a valos ok?

Efrynn kérdése:

Szerintetek mi a valos ok?

Figyelt kérdés
Pàromnak nagyjàbol két éve teljesen elszakadt a fitymaféke és nem ment el vele orvoshoz,mondta hogy napokig vérzett és pisilni is alig tudott,nagy fàjdalmai voltak.Azota begyogyult,de nem forrt ossze,ugyan ugy szakadt maradt.Két honapja elunk aktiv sexuàlis életet és pàr napja megint elkezdett neki fàjni nagyon,azt mondta ugyanugy mikor elszakadt,és merevedési problémàja is lett,szerinte emiatt.Az egyik pillanatban még teljesen jo aztàn lelankad...Szerintetek ez lehet az oka?
2011. márc. 28. 12:20
 1/7 Raffi ***** válasza:

Szerintem ez. Meg a fájdalomtól való félelem. Miért nem mentek el közösen az urulógiára?

Tudtommal nem kell beutaló sem.

2011. márc. 28. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom kissé megnyugtattàl :) Sajnos nem otthon élunk,és itt kell hozzà a hàziorvos,aki csak 5.e utàn lesz elérheto,utàna megyunk.
2011. márc. 28. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Igen, sztem egyértelműen ez le7 az oka, mert a párod fél a fájdalomtól!

Ehhez NEM A HÁZIORVOS KELL, HANEM UROLÓGUS!

Nem tudom, most hogy néz ki az elszakadt fék maradéka, (nemigen látni ilyesmit, pedig tanulságos lenne,) de a félelem ebből fakadóan pszichés, amelyet szerintem a párod félelme okoz, emiatt kókad le a Jancsi. Ezt kellene feloldani.

Nagy vszséggel a félelmet megszüntetné, ha a párod rávenné magát, és elmenne az uroldógushoz egy LÉZERES FÉKMŰTÉTre! Azért lézeresre, mert ott semmi nyoma nem marad a féknek szinte, varratok sem lesznek és utána már be tudná, (be is merné) magának bizonyítani azt, hogy fájdalom nélkül is képes élvezni a szexet.

Ráadásul az urológushoz MÉG BEUTALÓ SEM KELL!

Vagy a másik alternatíva... igyatok aktus előtt némi alkoholtartalmút, vörösbort, egy kis likőrt vagy konyakot, (ne sokat, csak amennyi a gátlásainak oldásának elkezdéséhez hozzájárul), ahogy a közeg és a hangulat azt diktálja. Amikor csináljátok, legyél vele sokkal finomabb, kíméletesebb, pettingeljetek hosszabban!

Ha meg a féke begyulladt, javaslom a TETRAN-kenőcsöt, amely gyulladáscsökkentőleg hat. pár napos pihenő után le7 folytatni az aktust, amíg a gyulladás le nem lohad, és a párod újra akcióképes állapotban nem érzi magát.

A fékszakadásról van itt pár hasznos topik összegezve:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Itt meg pár jótanács:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

Sztem hasznos lenne, ha a párodnak megmutatnád ezt a topikot. Le7 megnyugodna, ha egy kicsit "csemegézné" az írottakat... nem?? :-)

Ha bármi kérdés(etek) van, csak írj(atok)! ;-D

Üdv: EE

2011. márc. 29. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm vàlaszod :) De igen,kell a hàziorvos!Itt rajta keresztül megy minden. Begyulladni nem szokott,viszont tegnap megint beszakadt és vérzett is,ezért amig nem megy orvoshoz hanyagoljuk egymàst :/ Arrol beszél hogy ha nem fog tudni a doki vele csinàlni semmit akkor akkor az én érdekemben lefog lépni...tényleg ennyire zavarja hogy nem tudja a maximumot nyujtani??
2011. márc. 31. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm vàlaszod :) De igen,kell a hàziorvos!Itt rajta keresztül megy minden. Begyulladni nem szokott,viszont tegnap megint beszakadt és vérzett is,ezért amig nem megy orvoshoz hanyagoljuk egymàst :/ Arrol beszél hogy ha nem fog tudni a doki vele csinàlni semmit akkor akkor az én érdekemben lefog lépni...tényleg ennyire zavarja hogy nem tudja a maximumot nyujtani??

Ilyen nincs! A magyar egészségügyi rendszer EGYSÉGESEN MŰKÖDIK! Olyan nincs, hogy "itt így megy,... itt úgy megy!" Tessék kapásból az urológushoz mennie, te pedig nyugtasd meg őt, biztosítsd arról, hogy így is szereted, és kísérd el!

Ha meg ennyire lelkizik, talán mutasd meg ezt a topikot neki, mert ez a szégyenkezése ez irreális, így viszont adsz neki esélyt, hogy szembesüljön azzal, hogy valójában NEM AZ ELSZAKADT FÉKE A PROBLÉMA, HANEM A HOZZÁÁLLÁSA! MERT TÉGED AZ Ő FÉKE NEM ZAVAR, ÉS EZ MÉG NEM OK ARRA, HOGY SZAKÍTSON VELE!

Van az ember. Az első az, hogy ő van, él, létezik, napi létfenntartó szükségleteit kielégíti. AZ ÖSSZES TÖBBI CSAK EZUTÁN JÖN! A szerelem is, meg a fék is. Ez azonban csak egy pont, ami problémás, emiatt nem szabad AZ EGÉSZ EMBERT SZÉGYELLNI! EZ HÜLYESÉG!

(Mégis sokan így tesznek: abba a buta hibába esnek, hogy egy apró dolog miatt az egész önmagukat, lényüket szégyellik! Ha rászáll a légy a dobostorta egy szeletének cukormázas részére, attól még az egész torta ehetetlen lesz??? Ugyanmár! Ezt ő komplikálja túl, ennek pedig elsősorban lelki fejlődésében vmikor gyerekkorában bekövetkezett tévhit, sztereotípia áll6 a hátterében.)

Sztem üljetek le és beszélj a fejével. Érvelj amellett, hogy ebben nincs igaza, és hogy túlkomplikálja az egészet!

Ha nem jutsz dülőre, akkor abban még segít7ek, hogy vállalom, hogy elbeszélgetek vele erről, talán nekem sikerül őt (is) megnyitni. Ebben az esetben >>privi.

Ha erre nem hajlandó, akkor forduljatok pszichológushoz, mert akkor egyértelműen bebizonyosodik, hogy a probléma túlságosan mélyen gyökerezik, ennek megoldásában ő segít7.

Most állj a sarkadon, légy erős, mert ez egy kemény menet lesz véleményem szerint! A fentieket, meg olvasd át, talán segít7 neked! :-o

2011. márc. 31. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs! A magyar egészségügyi rendszer EGYSÉGESEN MŰKÖDIK! Olyan nincs, hogy "itt így megy,... itt úgy megy!" Tessék kapásból az urológushoz mennie, te pedig nyugtasd meg őt, biztosítsd arról, hogy így is szereted, és kísérd el!

Ha meg ennyire lelkizik, talán mutasd meg ezt a topikot neki, mert ez a szégyenkezése ez irreális, így viszont adsz neki esélyt, hogy szembesüljön azzal, hogy valójában NEM AZ ELSZAKADT FÉKE A PROBLÉMA, HANEM A HOZZÁÁLLÁSA! MERT TÉGED AZ Ő FÉKE NEM ZAVAR, ÉS EZ MÉG NEM OK ARRA, HOGY SZAKÍTSON VELE!

Van az ember. Az első az, hogy ő van, él, létezik, napi létfenntartó szükségleteit kielégíti. AZ ÖSSZES TÖBBI CSAK EZUTÁN JÖN! A szerelem is, meg a fék is. Ez azonban csak egy pont, ami problémás, emiatt nem szabad AZ EGÉSZ EMBERT SZÉGYELLNI! EZ HÜLYESÉG!

(Mégis sokan így tesznek: abba a buta hibába esnek, hogy egy apró dolog miatt az egész önmagukat, lényüket szégyellik! Ha rászáll a légy a dobostorta egy szeletének cukormázas részére, attól még az egész torta ehetetlen lesz??? Ugyanmár! Ezt ő komplikálja túl, ennek pedig elsősorban lelki fejlődésében vmikor gyerekkorában bekövetkezett tévhit, sztereotípia áll6 a hátterében.)

Sztem üljetek le és beszélj a fejével. Érvelj amellett, hogy ebben nincs igaza, és hogy túlkomplikálja az egészet!

Ha nem jutsz dülőre, akkor abban még segít7ek, hogy vállalom, hogy elbeszélgetek vele erről, talán nekem sikerül őt (is) megnyitni. Ebben az esetben >>privi.

Ha erre nem hajlandó, akkor forduljatok pszichológushoz, mert akkor egyértelműen bebizonyosodik, hogy a probléma túlságosan mélyen gyökerezik, ennek megoldásában ő segít7.

Most állj a sarkadon, légy erős, mert ez egy kemény menet lesz véleményem szerint! A fentieket, meg olvasd át, talán segít7 neked! :-o

2011. márc. 31. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen...a magyar,de irtam hogy nem otthon élünk :))))

Majd 5.e utàn irok,hogy mi volt az orvosnàl,remélem jo hirekkel tudok szolgàlni :) és nagyon köszönöm a tartalmas vàlaszod ismét :)

2011. ápr. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!