Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 12 éves fiu vagyok természetes...

12 éves fiu vagyok természetesen szűz, a péniszem mikor merev álapotba van, akkor a fitymámrol nem tudom felhuzni a bört, mert olyan háromnegyed részén elkezd fájni? Ez nagy baj? Valaki segitene?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, fiatal vagy, tudom a szüleid előtt is talán szégyenlős, ez oké, érthető, de mindenképpen menj el urológushoz, mert ez így ahogy van is baj, de még nagyobb baj lehet belőle! És ha meg olyan jellegű a szűkület, hogy műteni kell, akkor jobb ezen most gyorsan átesni, sokkal vacakabb ám pl 18 éves korban. Mire jön az első barátnő már minden oké lesz pont :-)

Ne gondolj arra, hogy ciki, urológián láttak már ilyet, semmi gond! Sok sikert!

2009. febr. 28. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

rndszeresen huzogasd még merevedés előtt le-fel, hogy táguljon

ha ez nem vezet eredményre akkor doki

2009. márc. 20. 17:58
 13/13 anonim válasza:
100%
Figyelj en megertem, hogy probalsz kibujni a doki alol, de nem szabad. En is 12 evese vagyok, es engem mar utottek ilyen problemaval. Nem kell felni, semmit nem erzel, meg a mutet utan sem, csak anni, hogy amukor vizelsz a peniszed kozben le kell onteni valami szerrel amit az orvosok adnak, hogy ne csipjen.
2010. febr. 1. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!