Ez normális? (nemiszerv) /többi lent
Figyelt kérdés
Már leírni is szar, de elkezdem. Szóval a tököm kezdetének bal oldalán olyan mintha meg lenne duzzadva. Jobb oldalon teljesen normális de a bal oldalon ki van duzzadva. Ez már elég régóta van, kb 7 éves korom óta (de ez nem biztos). Egyszer voltam vele orvosnál, aki azt mondta, hogy még nincs a helyén a "farkam" és, hogy majd rendbe jön. Most 16 éves vagyok normális mérettel, termékeny, de még mindig ott a duzzanat. Ötletek?2011. márc. 21. 23:50
2/3 anonim válasza:
herevisszér, vagy sérv, ha nem fáj (pl emeléskor) akkor nincs vele dolog, ha elkezd zavarni, akkor laparoszkópos műtéttel fél óra alatt megvan, ismerősömnek is volt ilyenje.
3/3 anonim válasza:
"Egyszer voltam vele orvosnál"
Ha most 16 éves vagy, akkor mi lenne, ha másodszor is elmennél az orvoshoz? Hátha jobban ért hozzá, mint az itt találgatók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!