A fiuknak legkorábban hány évesen lehet magömlése? És a fiuknak mikor kezd el a szőr és a nemiszerv nőni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 18:21
11/17 anonim válasza:
Nem baj, a 14 éves fiúnak üzenem,16 éves korig kell magömlésnek lenni,szóval van még 2 éved,addig meg nyugi.Simán későnérő vagy,szőrősődni és később kezdtél,kicsit később lesz spermád,ennyi,normális.Nem kell félned.
12/17 anonim válasza:
Az normális ha 11 éves vagyok,lassan 12,és már a péniszem körül is szinte tiszta szőrös,a herémen is van már szőr,és magömlésem is volt már 1x,2x.Az normális ebben a korban? válaszokat előre is köszönöm
13/17 anonim válasza:
igen, az is normális, majdnem 12 éves
15/17 anonim válasza:
Hát én csak 10 vagyok de már volt.Bár elég gyenge...
16/17 anonim válasza:
Nekem 11 éves koromban volt az első magömlésem,
11 és fél évesen szőrősődtem.
17/17 anonim válasza:
Én 11 éves vagyok és már egy éve rohamosan nő a szörzet a nemi szervem körül de nem volt még magömlésem.Ez gond?Amúgy azt hogy magasságtól függ ezt hülyeségnek tartom mert nálunk én vagyok majdnem a legalacsonyabb az osztályban a magam 150 cm-ével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!