Kicsúfoltak mert nekem kisebb volt a cerkám mint az övéké, és nagyon zavar, mit tegyek? 13,5F
jaj drága!tanuld meg hogy nem az a lényeg hogy mekkora hanem hogy mit kezdesz vele!egyébként a lányokat nem is érdekli a mérete!te sokkal többet fogsz szexelni ha kedves vagy a lányokkal mint ők!sőt nekem régen vot egy pasim akivel azért szakítottam mert túl nagy volt neki és mindig fájt!mond meg nekik hogy akkor csináljanak meg egy elefántot te meg maradsz a lányoknál!
27/l
Na de még is mennyi az az annyi?
Amúgy nem tudsz ellene semmit tenni...
Ha gondolod, az interneten nyugodtan utánaolvashatsz, mekkora egy átlagos cerka, nézegethetsz a youtube-on videókat, és az alapján kb. be tudod lőni, a tied mekkora. De a 10-13 cm teljesen normális szerintem. A méret nem számittal nem értek egyet, mert minden lány is más. Biztos van lány, akinek a kisebb a nem jó, és olyan is, akinek a nagyobb a kényelmetlen. Az összepasszolás a fontos, meg hogy mit kezdesz vele, ahogy irták.
32/nő
A válasz megírásának időpontja: ma 05:57
Ja biztos fönt éltek a hegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!