Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » EE vagy hasnoló értelmes...

EE vagy hasnoló értelmes válaszolótól kérdezném!?

Figyelt kérdés
A makkomon (irritáció után ritkán érzékeny piros pöttyök jelennek meg kb 4 napig ott vannak majd elmúlnak ! nem tudom hogy mi ez mit csináljak ... nem gomba az biztos ... és eléggé kellemetlen (enyhe fitymaszűkületem van ... ) 12/f A választ előre is köszi :)
2011. márc. 16. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Hali!

A kérdés az, hogy miféle irritációról van szó? Mi okozza azt? (A gomba az 12 évesen valóban túlságosan meredek lenne... dO.Ob )

Okozhatja-e az, hogy...

_ fitymaszűkületed van, és amikor átbújik a makkod a fitymádon, akkortúl erős a súrlódás?

_ a szmegmásodás?

(Lásd... gyerekek kukóján folyton érezni a pisiszagot, kisbabakorban meg irritál6ja a bőrt meg a makkot a vizelet a testnedvekkel keveredve...)

_ túl hevesen önkielégítettél és nem volt elég síkos a fityma és a makk köze? (Túl száraz volt?)

_ fertőzést kaptál?

_ Ezek a pöttyök rendszeresek? Mármint... rendszeresen jelennek meg, majd utána pár nappal el is múlnak?

_ Mekkorák a pöttyök és helyileg hol jelentkeznek, a makkod mely részén? (A fitymádon nincs belőlük?)

_ Mikor jöttek ki a pöttyök ELŐSZÖR? Mióta tart ez a szisztéma? (rendszer)

_ Letapadásod nem volt? Nem nyúltak a fütyihez mostanában? (Pl. orvos feltépte...)

_ A szüleid, esetleg a suli- vagy házidokid látta ezeket a pöttyöket? Tudnak a fitymaszűkületedről?

Várom válaszaidat.

Üdv: EE

2011. márc. 17. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem rendszeresek a pöttyök ritkán jönnek elő nem tudom hogy miért majd 1 hét kb és elmúllik ... orvos látta már és már nyúltak hozzá .. egyszer leragatt :s és felrántották :(
2011. márc. 21. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
És a makkom alján hejezkednek el a fitymán nincsen belőlle ... és van mikor viszket és mikor érzékeny (pl.: vízre ... )
2011. márc. 21. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Értem. De ahhoz, hogy most legyen valami 5let arról: "--Mi is le7 ez?", ahhoz a többi kérdésemre is válaszolnod kellene, elvégre azért tettem fel őket! Nem gondolod? :-)

_ Mikor tépték fel a fitymádat, Pajti? Hány éves voltál akkor?

_ Azóta érzékenyebb a makkod? Ha hozzányúlsz a makkodhoz, érzed, hogy olyan mintha fájna?

_ Szóltál apudnak vagy valakinek erről a problémádról? Anyunak esetleg, vagy a sulidokinak?

Légy szíves MINDEN kérdésemre válaszolj, részletesen,... és az előző hozzászólásomban feltettekre is! S:-s Csak akkor tudok neked valahogy segíteni! Oké? ;-)

Addigis, FEL A FEJJEL, Pajtás! ;-D

Üdv: EE

2011. márc. 21. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
12 éves voltam mikor feltépték ... nem volt kellemes ... tisztíttgattam és lenntragatt ... a makkom nem érzékeny ... és igen tudnak róa szülők + doki ... :D a foltok miatt most megyünk ...
2011. márc. 21. 16:40
 6/7 A kérdező kommentje:
A pöttyök nem rendszeresek ... egyszer előjönnek majd elmúlnak semmi előzménye sincs ...
2011. márc. 21. 16:41
 7/7 anonim válasza:

EE -t én is csodálom és nagyra tartom ahogyan próbál segíteni

15/f

2011. ápr. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!