Mennyi volt a legtöbb idő amit aludtatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 21:49
2/12 anonim válasza:
szerintem lazán szokott lenni olyan 15< óra alvás nyáron nekem :D
3/12 anonim válasza:
én bármikor képes vagyok arra, hogy 11kor lefeküdjek és másnap délig aludjak:)
és még erre jön a délutáni 2 óra:)
nem tudom mennyi a legtöbb, de szerintem ennél sokkal több nem lehetett...
4/12 anonim válasza:
Az előttem szólókkal ellentétben én nem tudok sokat aludni. Éjjel 2 körül fekszem, 6-kor kelek, hétvégén legkésőbb 8-kor, mert nem tudok tovább aludni. Pedig jólesne...
5/12 anonim válasza:
19-20 óra a vizsgaidőszak utáni napokban.
6/12 anonim válasza:
27,5-28 óra.
Ebből az első 23,5 órát folyamatosan egyhuzamban aludtam le, majd 1x megébredtem kimentem csövelni, utána visszafeküdtem a maradék 4,5 órára.
Üdv: EE
7/12 anonim válasza:
Kb. 16, egyhuzamban, több darabban volt már több is, de ritka az ilyesmi nálam. Ideális esetben olyan 10 óra a kényelmes. :)
8/12 anonim válasza:
12 óra múlt nyáron, előtte 24 óra alatt 1800 km-t jöttünk hazafele, ami alatt max. 20 percet aludtam:D XD
9/12 anonim válasza:
Legtöbb 12 :P nem alszok sokat .. annyira :D
10/12 Imolaaa válasza:
...hm kb olyan 40óra lehetett... vasárnap este 10körül feküdtem le kedden este jóval 8után ébredtem... :D de nem ébredtem meg közben :)
és hozzá teszem nyáron volt... sziget után 1-2nappal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!