Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki az aki (vallási, vagy...

Ki az aki (vallási, vagy egyéb okokból) nem masztizik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 16:40
 1/8 anonim válasza:
van olyan vallás ami tiltja?
2011. márc. 3. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Én nem masztizok,soha nem is csináltam..Nem vallási és egyéb okok miatt,hanem mert nincs rá szükségem..Van egy csodás férjem aki tökéletesen ki tud elégíteni..
2011. márc. 3. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a második válaszolóhoz hasonló okokból nem csinálom. Amúgy katolikus vagyok, de még soha nem hallottam olyat, hogy nem szabad masztizni, a Bibliában nincs ilyen. Bár lehet, hogy más vallásra gondoltál.
2011. márc. 3. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a párom mellett is maszturbáltam, bár azt lehet, hogy nem így hívják :) (nem tudtam szex közben elmenni, s amikor bennem volt, a csiklómmal játszottam, így sikerült orgazmushoz jutnom. Tényleg, ez maszturbálás? :D
2011. márc. 3. 17:11
 5/8 Bányai Károly ***** válasza:

A keresztény vallásban (gondolok itt a Mo-i történelmi egyházakra) általában bűn a maszturbálás. Nem harcolnak különösebben ellene, de annak tekintik. Én református gimnáziumba jártam, ott propaganda ment ellene, sőt, lefizettek egy nőgyógyászt, hogy mondja azt, hogy káros. Mindazonáltal két oka van, hogy bűnnek tartják. 1. A bibliai Onán történet, akinek teherbe kellett volna ejtenie a testvére feleségét, de ehelyett "magját a földre ontotta". Halállal lakolt. A mag elpazarlása halálos bűn, mert Isten azért adta, hogy új élet fakadjon belőle, pazarlásával az Isten akarata ellen cselekszel. Egyébként ezért is tiltja a kat. vallás a fogamzásgátlást.

2. A szexualitást, a szexszel való örömszerzést Isten azért adta, hogy a férfi és a nő a házasságban megörvendeztesse vele EGYMÁST, és nem önzően saját magát. Ebben az értelemben a maszturbálás paráznaság, akárcsak a házasságon kívüli szex.

Szerintem hülyeség az egész, és az egyházak magyarázzák bele a biblia szövegébe, de ez van. Szóval a keresztény vallás szerint bűn. Legalábbis 15 éve még az volt.

2011. márc. 3. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én a katolikus keresztény vallásra gondoltam.
2011. márc. 3. 17:20
 7/8 Bányai Károly ***** válasza:
Nem vagyok katolikus, de úgy tudom, bűnnek tartják.
2011. márc. 3. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

A Hit Gyülekezete kifejezetten kimondja, hogy bűn... sok tagjuk van és sok ott a gyerek is... kemény szekta, nagyon kemények...

Onán története NEM a maszturbálásról, hanem a MEGSZAKÍTOTT KÖZÖSÜLÉSRŐL szól egyébként

Én nem igazán tudok maszturbálni, főleg hagyományosan nem, mert körülmetéltek és feszül a makkra tapadt bőrhíd, ami ottmaradt és fáj...

2011. márc. 27. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!