Heti rendszerességgel volt szex párommal. Most 5. hete hogy nem volt szex távolsági okokból. és fájnak a golyóim (feszül). Mi ennek az oka? Mit tegyek?
Hallottál már az önkielégítésről?
Egyébként pedig azért nem fájhat, mert nem szexeltél 5 hétig!Ott vmi más van! Felfázás, vagy vírusos megbetegedés!
Barátnőmnek tartogatom az adagot :) megkért...
Több kollégám is tartogatja és nekik is fáj... akkor most mire gyanakodjam? felfázás vagy hoki hiány? :)
Egyetértek az előttem szólókkal!
Milyen barátnőd van neked, hogy ilyenre kér? Tuti, hogy valami agybaja van. Én sosem kétem volna ilyet egyik barátomtól sem!
(Sőt a páromat a múlt héten fizettem be erotikus masszázsra, azt mondta jó muri volt, megköszönte és szerelmeskedtünk egy hatalmasat. :) )
ha fájnak a golyóid annak semmi köze az önmegtartóztatáshoz, inkább lehet felfázás vagy coli fertőzés.
ez csak tévhit hogy az ondó túltengene, valójában lebomlik magától aztán majd ha kell akkor újratermelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!