Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez gombás fertőzés? (lent )

Ez gombás fertőzés? (lent )

Figyelt kérdés
Semmi színelváltozás nincs a makkomon, és semmi szemmel látható dolog. Az a problémám, hogy ha hozzá érek a makkomhoz akkor erős kellemetlen szagú lesz az ujjam. Minden nap megmosom rendesen, és egyszer fürdés után nem is volt vele probléma, de most már hiába mosom ugyanolyan szaga van neki. Ma reggel letusoltam megmostam és szárazra töröltem, majd be kentem canestennel a makkom én a fitymámat is. a peremén vannak ilyen mm-es kis gömbök de az zsírcsomó szerűség nem? A canesten elég rá?
2011. márc. 3. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha gomba lenne, akkor jó lenne a canesten, de szerintem nem az. Férfiaknál a gomba szinte soha nem okoz tünetet. Rossz szagot pedig nőkneél sem.

A "szerűségeket" pedig nem látjuk, de bármi is az, nem jó rá a canesten.

2011. márc. 3. 13:19
 2/3 anonim válasza:

Férfiaknál a legtöbbször nincs tünet gombánál,de előfordul.Az piros pöttyökkel jár.

Nem valószínű,hogy gomba,de ajánlanám,hogy menj el bőrgyógyászhoz.

2011. márc. 3. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bekentem canestennel és nincs is most az a jellegzetes hal szaga.. nem tudom mibajom :S
2011. márc. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!