Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet ebből valami komoly baj?

Lehet ebből valami komoly baj?

Figyelt kérdés

Megerőltettem a péniszem,ahogy szex közben hátra hajlott egy roppanást hallottam és egy nagy dudor keletkezett....

Egyre nagyobb,talán eldurrant egy ér és a vértől lett?

Járt már így valaki? :S

2011. febr. 26. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebből már most van komolyabb baj,ha tényleg így jártál.Még most keresd fel az ügyeletet.
2011. febr. 26. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Most rögtön menj orvoshoz!

Akár el is törhetett!

2011. febr. 26. 20:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva eléggé óckodom elmenni....vérrög keletkezhet ez miatt? :S
2011. febr. 26. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Az okos embert az különbözteti meg a balgától, hogy ő nem várja meg míg a problémája súlyosbodik, hanem tesz ellene, és MEGELŐZI a súlyosabb szövődményeket.

Ódzkodás ide vagy oda... te is tudod... baj van! Ha baj van az okos ember orvoshoz megy. Vagy jobban szeretnél életed végéig eltört, ferde farkat??? d0.ob

(Igen, VALÓBAN LÉTEZIK pénisztörés, noha a barlangos testek "csak" izomszövetek, és nem csont(ok)ból áll! d0.0b )

Az alábbi topikban feltett kérdéseim neked is szólnak.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Miután válaszoltál rájuk, húzz el az orvoshoz, ha nem akarsz még nagyobb bajt, ez az én baráti tanácsom neked, még akkor is, ha nem akarsz szembenézni azzal a ténnyel, hogy ORVOSRA ˙ V.A.N ˙ SZÜKSÉGED!

Üdv: EE

2011. febr. 26. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

>...

Ha esetleg mégiscsak hallgattál rám, és elmentél még ma este az orvoshoz, akkor utána azért majd számolj be, mi volt... Okés? :-)

Addigis nem aggódni, és FEL A FEJJEL! ;-)

Üdv: EE

2011. febr. 26. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

@ előző 19:41-es:

Tudsz olvasni? A [tegnap 20:44]-esben már világosan leírtam mindazt, amin hüledezni kezdtél...

Időnként nem ártana először alaposabban átolvasni az előzőleg írott szövegeket, mielőtt hozzászólnak nagy ámulattal...

2011. febr. 27. 20:26
 7/8 anonim válasza:
Nekem is "roppant" már többször a farkam és nem lett tőle semmi baja. Mondjuk nekem pukli sem lett rajta.. Tényleg írd már le mit mondott az orvos. :)
2011. márc. 6. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mar ilyen. Mondjuk nekem nem roppant. De amikor kettyintes kozben hatrafele feszult, akkor kis kemeny pukli lett. Nem voltam dokinal es nekem par nap alatt elmult. Es nem volt piros, vagy ilyesmi, hanem egyszeruen mintha valami csomos lett volna.
2011. márc. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!