Ha pisilnem kell és úgy megyek el, fáj a farkam. Miért?
Figyelt kérdés
Ha pisilnem kell és úgy megyek el, akkor utána rövid időn belül elkezd fájni a farkam, folyton úgy érzem hogy pisilnem kell, és fáj pisilés közben (is), illetve inkább ilyen csípő érzés. Kb 20 perc amíg elmúlik. Mitől lehet? Mit csináljak? Kihez forduljak?2011. febr. 23. 20:01
1/10 A kérdező kommentje:
ja igen és kb már 2 éve van, eddig nem nagyon foglalkoztam vele, elmentem előtte wc-re és semmi gáz nem volt... de most már kezd aggasztani
2011. febr. 23. 20:03
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok orvos,de ha csíp a pisi szerintem hólyaghurut. Nem csak nőknek van, ugyanúgy lehet pasiknak is-.. Szerintem hólyaghurut, vagy felfázás, fertőzés. Urológus szerintem.
3/10 anonim válasza:
2 éve? Hát akkor mindenképpen el kéne menned...Míg nem súlyosbodik.Második voltam...
4/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, csak ahhoz be kell avatnom anyámat is... amit nem nagyon akarok. De csak akkor van ha előtte elmegyek, amugy ha simán megyek wc-re soha nem szokott csipni.
2011. febr. 23. 20:09
6/10 A kérdező kommentje:
elélvezek, orgazmusom van, ejakulálok... így értettem :D
2011. febr. 23. 20:13
7/10 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de egyedül is elmehetsz...
8/10 anonim válasza:
Az akkor szokott előlépni amikor kielégíted magad.
Ha megtörtént a kielégítés egy 3-5 perc múlva meny pisilni egyet(hugyút tisztítás) és utána nem fog fájni.De ne egyből utána mert akkor úgyse fogsz tudni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! De akkor ezek szerint ez másnál is előfordul?
2011. febr. 24. 20:25
10/10 anonim válasza:
nekem is szokott néha de nem csíp hanem fáj kicsit de pár perc/másodperc elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!