Hogy lehet megcsinálni hogy lassabban nőljön a bajszom?
Figyelt kérdés
14 éves (fiú) vagyok, nem tetszett az a kis csemegebajusz, tehát átmentem rajta borotvával, hát most meg nől és borostyás, és nem akarom 1hetente vágni, de nem is akarom hogy borostyás legyek :S csak borotváfalé megyek rajtaát, semmi hab vagy mással2011. febr. 20. 10:08
1/13 anonim válasza:
Húzogasd vissza, belülről a fogaiddal a szőrt! Viccet félretéve. Sehogy.
2/13 anonim válasza:
Sehogy. Törődj bele. Ez a természet rendje.
3/13 anonim válasza:
Sehogy, ez a természetes, majd hozzászoksz. És használj borotvahabot, különben még irritálhatja is a bőröd és kipattoghat.
4/13 anonim válasza:
"nem akarom 1hetente vágni,"
lol, nekem naponta vágni kell, különben már mondja a barátnőm, hogy szúrok.
6/13 anonim válasza:
ez a kérdés kamu, csak egy kis unatkozó kölök szórakozik, ez kiderül az írásaiból is...
7/13 anonim válasza:
nem borostyás xD
borostás :D
de amúgy szerintem se lehet nagyon
8/13 anonim válasza:
één is kb féél ééve borotválom éés még se borostásodik de tildóó éés mit gondoltáál ha egyszer levágod akkor nem fog kinőni többet?? akkor meg méég várnod kellet volna de mostmáás basz*atod
9/13 A kérdező kommentje:
utolsónak: igazad van, baszhatom :D
am aki szerint kamu, részben igaz, nem tudom leírni azt a szót, de télleg kezd, nem szúr csak hülyén néz ki :S
de nem azt akarom hogy ne nőljön :S csak hogy ne ijen gyorsan :S
2011. febr. 20. 19:39
10/13 anonim válasza:
ha a 8 évesen kasztráltattad volna magad, most nem "nölne" de így már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!