Az ágyékomnál egy bogyószem nagyságú duzzadás van, ha hozzáérek, és kicsit erősebben megnyomom érzem, de nem fáj, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Én mirigy duzzadásra gyanakszom ,biosz órán pont ilyet vettünk, és azt mondta a tanár , hogy ezt a szervezet védekezésre csinálja, csak hogy nekem már elég rég óta ott van, remélem nem rák vagy ilyesmi.
Segítsetek!
2011. febr. 19. 14:59
1/12 A kérdező kommentje:
vagy csak az én hülyeségem, és az alapból ott van?
2011. febr. 19. 15:02
2/12 anonim válasza:
Nekem is van, de nekem nagyon ritkán dudorodik ki.
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg nyirokcsomó duzzanat. Ha egy-két héten belül nem húzódik vissza, akkor azért érdemes lenne elmenni az orvos orvosovics orvosovhoz.
4/12 A kérdező kommentje:
szal akk nem vmi súlyos betegség?
2011. febr. 19. 15:13
5/12 anonim válasza:
A nyirokcsomó duzzanat azt jelzi, hogy valami gyulladás van a szervezetedben.
6/12 A kérdező kommentje:
és minden betegség gyulladással indul?
2011. febr. 19. 15:19
7/12 poiu válasza:
A gyulladás a szervezet védekezése a kórokozókkal szemben. Nem indul minden betegség gyulladással. Mekkora az a bogyó? Ha kicsi, közvetlenül a bőr alatt körbe tudod tapintani, akkor valószínúleg zsírmirigy. Ha ott van, lehet máshol is, csak ne vetted észre. A nyirokcsomó duzzanat nagyobb bogyó...
8/12 A kérdező kommentje:
ha ráteszem a mutató ujjam , és megnyomom , akkor kb akkor mint a mutató ujjam egy harmada, mármint az utolsó ujj percem egyharmada.
2011. febr. 19. 15:28
9/12 A kérdező kommentje:
még egy kicsit a harmadánál is kisebb
2011. febr. 19. 15:28
10/12 A kérdező kommentje:
jah 14 vagyok és kicsi a kezem
2011. febr. 19. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!