Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemmel?

Mi van a péniszemmel?

Figyelt kérdés
a péniszem alsó részén van egy pár ilyen kis görcs aprók és nemlehet érezni csak ha összenyomom a bőrrel elég kemények is nagyon félek már egy ideje ott vannak zsírmirigyek lennének?
2011. febr. 14. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem a makk peremén található mirigyekről van szó? Csak azért kérdezem, mert a napokban volt itt egy kérdező, aki nem tudta még a makk nevét sem: "kiálló résznek" nevezte.

[link]

2011. febr. 15. 13:15
 2/2 anonim válasza:
bocs nem tudom hány éves vagy de ha esetleg szőrtüszők azok? nem nézlek hülyének de nekem azis fura voltanno hogy az 1ik herém kissebb és mivel nem szeretek ilyenekről beszélni nem mondtam el senkinek akkor még nem voltilyen honlap.viszont ha nem azok sztem kérdezd meg édesapád nem szégyen és valoszinüleg jolesne neki h ilyen bizalmas dolgot kérdezel nekem nincs apám így nem tudtam volna kitől megkérdezni XD
2011. febr. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!