Ez milyen vizsgálat lehetett?
@ 12:33-as (előző)
Ha van fent ilyen vizsgálat videóval, akkor talán linkeld be! Köszi!
Üdv: EE
Na itt van olyan hogy köhögnie kell a pasinak,oké mondjuk élőben nem meztelenül álldigál az ember.
Uezt a videót -- persze nagyobb méretben -- már néhányszor régebben is végignéztem. Azonban jól lát6ó benne, hogy a doki a lágyéksérv-vizsgálatkor célzottan szinte hozzá sem ér a péniszhez, de még a herezacskóhoz sem. Kizárólag a mutatóujja van kinyitva, azt helyezi fel az ondózsinóron át az ágyékcsatornába, mindkét oldalon. Sem a hímvesszőt, sem a herezacskót nem fogja meg a köhögtetés alatt, nemhogy megmarkolja... dO.ob
** ** **
A Kérdezőhöz a [02-14 05:04]-es hszsomban még feltettem az alábbi tisztázó jellegű kérdéseket, amelyeket újfent megismétlek, remélvén, ezúttal kapok tőle választ:
"Megfogta, mint egy sebességváltót, és köhögjél, ennyi."
_ És csak ennyi volt? Fitymát hátra nem húzta a vizsgálat során, s a heréket se nézte meg?
_ A fütyit a tövéig fogta meg (belenyomta ujjait a fütyid tövébe), vagy a barlangos testeket fogta esetleg össze Esetleg a makkot vagy az alatt egy picivel...?
_ A doki melyik oldaladon ült, kábé a fekvő tested mely részénél? Jobbra vagy balra kellett nyúlnia onnan hozzád, vagyis szemből fogta meg, hogy az ujjai a kukac hasi oldala felé voltak, vagy felőled nyúlt hozzá úgy, hogy az ujjai a fitymád fékjénél voltak? Alapállapotba felhúzott, vagy hátra, azaz lehúzott fitymával csinálta ezt?
Ezek le7, hogy számodra nem olyan lényegesek, de a vizsgálati technikák engem különösen érdekelnek (minden témakörben, nemcsak a férfiegészségben), ezért a kérdés, ill. próbálom megérteni a benned is motoszkáló miérteket. Ha már átélted a vizsgálatot, feltételezem, hogy az átélt érzéseket is újra átéled, ha visszagondolsz erre a dologra... dO.ob
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!