Ez milyen vizsgálat lehetett?
Igen, lágyéksérv, szokták fekve is nézni. Ahhoz kell köhögni.
Meg szerintem még a fitymát nézte, csak "összevonta" a kettőt, hogy haladjon.
Hali!
Ez egyértelműen sérvvizsgálat le7ett. és le7, hogy te úgy érezted, hogy a fütyit fogja meg, valójában az ondózsinórt, és azt az ágyékcsatornánál a köhögéskor érezni le7, ha a herevénák tágulnak ill. a bél átboltosulna az ágyékcsatornán xtül.
Ezt a vizsgálatot egyébként állva is és fekve is végzik, csak eddig óvodáskorban nekünk ilyen nem volt. Sem a suliban.
__ Ez kb. mikor, hányban történt, és hány éves voltál akkor, Kérdező??
Üdv: EE
_ De a farkát hol fogta meg és hogyan? Mit fogott meg rajta?
_ Egyáltalán hogyan zajlott le emlékeid szerint a vizsgálat menete?
Írd le RÉSZLETESEN, hogyan zajlott akkor a nemi szervek vizsgálata!
_ És ez az egész kb. mikor, hányban történt, és hány éves voltál akkor, Kérdező??
És csak ennyi volt? Fitymát hátra nem húzta? Heréket nem nézte meg?
A tövéig fogta meg (belenyomta ujjait a fütyid tövébe), vagy a barlangos testeket esetleg összefogta, esetleg a makkot vagy az alatt egy picivel...?
Hozzád képest szemből nyúlt hozzá, vagy felőled?
Tudom, hogy ostoba kérdések ezek mind, de egy roppant ritka dolgot hoztál fel ezzel a kérdéssel, mert most hogy mondod, egy ehhez hasonló kép bennem is elkezdett derengeni így a csendespihenő kapcsán, még a régmúltból. Egy fiatalos külsejű, világosbarna, göndör hajú, kedves jellemű doktornő kapcsán, aki vmi ilyesmit 1x mintha csinált volna velünk, de nem is emléxem talán középsőcsoportban... vagy nemtom... S:-S
Persze most nagyon felkavartad a régi emlékeimet!
Olyasmi dereng, hogy az a nő, -- akit az imént körülírtam -- néhány társamat vizsgálja vmi ilyesmi szituban, de én arra, hogy engem megnézett volna így,... le7... nem tudom,... most jönnek elő a régi emlékek. Mert a terem meg a szitu KÉPE rémlik vhonnan, s vmiért. S:-SSS
Ritka érdekes kérdést tettél fel,...! \:-o
Kösz, feltetted, és hogy előhoztad ezeket az emlékeket belőlem...! ((:-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!