Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez milyen vizsgálat lehetett?

Ez milyen vizsgálat lehetett?

Figyelt kérdés
Az óvodában történt, élénken emlékszem, és azóta sem értem. Egyszer jött egy doktornő meg az asszisztense, és csendespihenő alatt mindenkit végigvizsgált. Feküdni kellett mindenkinek a saját ágyán, és sorba odamentek. A sztetoszkópos meghallgatás, torokba nézés után a fiúknál volt egy olyan vizsgálat, hogy a dokinő mindenkinek megfogta a fütyijét, és közben felszólította, hogy köhögjön. Mi a búbánat lehetett ez? (persze a lányok szeme láttára)
2011. febr. 14. 00:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Esetleg lágyéksérv kizárása céljából.De ehhez sem kell megfognia fütyit, inkább a kágyékot megtapintani, és nem kell hozzá feküdni, sőt.Úghyogy nem tudom.
2011. febr. 14. 00:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Igen, lágyéksérv, szokták fekve is nézni. Ahhoz kell köhögni.

Meg szerintem még a fitymát nézte, csak "összevonta" a kettőt, hogy haladjon.

2011. febr. 14. 00:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy magát a fütyit fogta meg vagy a herezacskót. Köhögéskor kitágulnak az erek, és megállapítható van e gond a heréknél(visszértágulat, heresérv).
2011. febr. 14. 00:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Közben megláttam a második választ. Igen, így még helyesebb.
2011. febr. 14. 00:25
 5/15 anonim ***** válasza:

Hali!

Ez egyértelműen sérvvizsgálat le7ett. és le7, hogy te úgy érezted, hogy a fütyit fogja meg, valójában az ondózsinórt, és azt az ágyékcsatornánál a köhögéskor érezni le7, ha a herevénák tágulnak ill. a bél átboltosulna az ágyékcsatornán xtül.

Ezt a vizsgálatot egyébként állva is és fekve is végzik, csak eddig óvodáskorban nekünk ilyen nem volt. Sem a suliban.

__ Ez kb. mikor, hányban történt, és hány éves voltál akkor, Kérdező??

Üdv: EE

2011. febr. 14. 00:36
 6/15 A kérdező kommentje:
De, mindenkinek a farkát fogta meg, és fölfele tartotta, éspedig fekve, középső vagy nagycsoportban.
2011. febr. 14. 00:38
 7/15 anonim ***** válasza:

_ De a farkát hol fogta meg és hogyan? Mit fogott meg rajta?

_ Egyáltalán hogyan zajlott le emlékeid szerint a vizsgálat menete?

Írd le RÉSZLETESEN, hogyan zajlott akkor a nemi szervek vizsgálata!

_ És ez az egész kb. mikor, hányban történt, és hány éves voltál akkor, Kérdező??

2011. febr. 14. 00:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Több mint 30 éve volt, és minden mást már megírtam (középső/nagycsop, tehát 4-5-6 éves, és úgy zajlott, ahogy mondtam. Megfogta, mint egy sebességváltót, és köhögjél, ennyi).
2011. febr. 14. 01:06
 9/15 anonim ***** válasza:

És csak ennyi volt? Fitymát hátra nem húzta? Heréket nem nézte meg?

A tövéig fogta meg (belenyomta ujjait a fütyid tövébe), vagy a barlangos testeket esetleg összefogta, esetleg a makkot vagy az alatt egy picivel...?

Hozzád képest szemből nyúlt hozzá, vagy felőled?

Tudom, hogy ostoba kérdések ezek mind, de egy roppant ritka dolgot hoztál fel ezzel a kérdéssel, mert most hogy mondod, egy ehhez hasonló kép bennem is elkezdett derengeni így a csendespihenő kapcsán, még a régmúltból. Egy fiatalos külsejű, világosbarna, göndör hajú, kedves jellemű doktornő kapcsán, aki vmi ilyesmit 1x mintha csinált volna velünk, de nem is emléxem talán középsőcsoportban... vagy nemtom... S:-S

Persze most nagyon felkavartad a régi emlékeimet!

Olyasmi dereng, hogy az a nő, -- akit az imént körülírtam -- néhány társamat vizsgálja vmi ilyesmi szituban, de én arra, hogy engem megnézett volna így,... le7... nem tudom,... most jönnek elő a régi emlékek. Mert a terem meg a szitu KÉPE rémlik vhonnan, s vmiért. S:-SSS

Ritka érdekes kérdést tettél fel,...! \:-o

Kösz, feltetted, és hogy előhoztad ezeket az emlékeket belőlem...! ((:-o

2011. febr. 14. 05:04
 10/15 anonim ***** válasza:
hát ez elég fúra.A doki az elég ostoba volt,ovodás gyerek ide vagy oda,nem a lányok előtt kellett volna.Én ilyen most hallok előszőr.
2011. febr. 15. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!