A fitymám nem tudom makk alá húzni. Ez miért van?
Hű-ha! Valószínű, hogy fitymaszükűleted van! Minél előbb menj el orvoshoz, mert ha tényleg az, akkor minél tovább halogatod annál rosszabb lesz.
De előtte próbálj meg beszélni a szüleiddel. Ha anyukáddal nem is, legalább apukáddal.
Gondolom nagyon ciki ilyesmiről beszélni felnőtekkel ilyen korban, de muszály. Ne sokáig halogasd. Kitartás és bátorság ;)
Én is így voltam ezzel!!!
Csak én leszedtem magamnak, mert VÉLETLEN feltépődött egy kis helyen onnantól meg már csak szépen lekellett húzni! hát hosszú folyamat volt! hetekig is elbíbelődtem vele :S
picit szar volt de kibirható!!!
De inkább az orvost ajánlom mert ez nem játék el is fertőződhet, meg bármi bajod lehet!!!:S
de mikor nem tudod mikor ál vagy lankadt álapotba?
az fityma szükületnek számit e ha én lankadt álapotba rendesen tudom le meg fel huzni a bört felálva pedig feltudom csak vissza csuszik a fele makk komig válaszoljatok kezdek agodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!