Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Idegesít a péniszem mérete :S?!

Idegesít a péniszem mérete :S?!

Figyelt kérdés
Az van hogy merev állapotban 12-13-14cm körül lehet és lehet hogy vékony is..Kb olyan ha egymásmellé teszed a kisujjad akkor kb akkora vastagságú..És ezeket egybevéve engem idegesít és volt rá példa hogy egy lány megfogta és nem is csinált vele semmit..utána dobtam mert hülye nő volt. Utána azzal oltogatott hogy "kisfa*zú" . Nekem ez rosszul esett és pisilni sem merek a haverjaim elött mondjuk egy erdőbe..16/f Szerintetek ez nagyon gáz ennyi idősen??? Fog még nőni????? És a lábamon sincs szőr meg a kezemen de a péniszem körül van rendesen meg a hónaljomnál is..Köszi a válaszokat előre is.
2011. febr. 9. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
egyrészt fog még nőni szerintem, másrészt ha majd egy lánnyal szeretitek egymást és úgy történik köztetek bármi, akkor nem lesz neki gond hogy esetleg kicsi. Próbálj szűz barátnőt találni, neki tökéletes lesz a méreted.
2011. febr. 9. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Szinte senki nem elégedett az intim méreteivel. Az átlag 12-14 cm, szóval aggódnod sem kell. Én is méregettem sokat, nekem 18 éves koromig nőtt. Most 14 cm és elégedett vagyok vele. A barátnő tökéletesen kezeli és minden célnak megfelel.

Szőrösödni én 17 évesen kezdtem és már 21 is elmúltam, amikor a mellkasom is pelyhedzeni kezdett. Semmiről nem vagy lemaradva, semmi okod kétségbe esni.

(Ráadásul te már 16 évesen szexközeli helyzetbe kerültél. Nekem ehhez 18 év kellett!)

2011. febr. 9. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Megnyugodtam mostmár :)) Gondolom sejtitek hogy még szűz vagyok. Na de mindegy. Viszont kotont amit kaptam az mindig lötyögött :S egy kicsi hiányzik még, próbálgattam hogy könnyen le csúszik-e a gumi de nem vészes de azért jobb lenne egy szorosabb gumi de azt nem tudom hogy kell megnézni a dobozon hogy hanyas vagy hogy mit jelent ami rajta van. Egyébként meg az egyik tanárom hormon kezelésre akart elküldeni :D De nem fogok elmenni mert ezek szerint felesleges meg a szőr csak azért idegesít mert ha rövid gatyába vagyok mindig megnézik és beszólnak hogy te gyantáztatod a lábad? -.- na csak ennyi, köszi :)))
2011. febr. 10. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:

hú ezt a kérdést mintha én írtam volna ki :)

Ne aggódj fog még nőni neked is meg nekem is :D

16f

2011. febr. 11. 16:03
 5/10 Quegmire válasza:
akk én mit mondjak? nekem 17cm és 14 vok :S most keressek olyan barátnőt aki már nem szűz?
2011. febr. 11. 18:06
 6/10 Quegmire válasza:
akk én mit mondjak? nekem 17cm és 14 vok :S most keressek olyan barátnőt aki már nem szűz? vagy örülnöm kéne neki?
2011. febr. 11. 18:07
 7/10 Quegmire válasza:
jaj bocs ez 2x ment el
2011. febr. 11. 18:10
 8/10 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:03

Bizzunk benne ;) :D

2011. febr. 11. 18:34
 9/10 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:07

Örülj neki :)

2011. febr. 11. 18:35
 10/10 anonim válasza:
Heló, én Stifler vagyok, és 30cm a farkam.......kerülete!XD Lúzerek! XD
2011. márc. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!