Fityma fékem elszakadt, vagy megrepedt ennek mi az oka?
Barátnőmmel szeretkeztem és egyszer csak éreztem hogy meleg,megnéztem és nagyon vérzet a fityma fékem.merev álapot ba nehezen megy hátra és mikor csak rajtam űl a barátnőm és dörzsöli a hímveszőmhoz magát már azis tud fájani:S de a szeretkezés megy ha elégégé sikósak vagyunk vagy ő:) De amóta megtörtént mindig félek hogy megint bekövetkezik.kérdéseim:
-Lehet hogy néha ezért megyek el sokkal hamarabb mert túl érzékeny, vagyis túl rövid, ez lehet az oka?
-Lehet komolyabb következménye?
-És tanácsokat is kérnék hogy mit tegyek ez ügyben.
Köszönöm előre is a válaszokat! :-)
3-4 hete voltam orvosnál ezzel ugyhogy elsőkézből kapsz infót :) !
Nekem is részlegesen elszakadt, nagyon vérzett. El kell menni vele urológushoz, aki megvizsgálja és helyi érzéstelenítés mellett (az a tűszúrás kicsit fáj a többit már nem érzed) elvágja. Kb 5 perces műtét (rendes steril műtőben), semmit nem érzel. Első hozzászóló rosszul tudja, nem megnyúlik a bőr hanem hosszába elvágják teljesen a makk aljáig, esetleg 1-2 öltessel összevarják (nekem is varták) és az öltés pár nap mulva kiesik magától. A seb nem vérzik (ha nem bántod) 2 hét alatt begyógyul, Bepantennel ajánlatos kennegetni. Műtét után kb 2-3napig nem szabad visszahuzni figymádat. 3-4 héttel műtét után szabad sexelni tovább. Nemnagy cucc. Rövid figymaféknek nevezik ezt a "betegséget", érdemes átvágatni, mert ha elszakad akkor rosszul forr össze, és mindig továbbszakad, meg vérzik, elfertőződhet. Másrészt zavaró, nem a partnerre figyelsz hanem a fájdalomra, hogy feszul. Amugy semmi köze ninns a korai magömléshez a dolognak, de hidd el jobb lesz utána a sex. nekem egy gonddal kevesebb hál Istennek :) !
Menj el dokihoz vele, sok sikert:) !
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!