Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért izzadok ennyire mikor...

Miért izzadok ennyire mikor alszom?

Figyelt kérdés

sok* arra ébredk h csuorom víz vagyok!gondolom nem egészséges...

miért van és mitlehet tenni ellene?

2011. febr. 4. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:

1. vagy túl meleg van, vagy túl hideg

2. rossz a takaród (de ha eddig nem volt problémád, gondolom, nem ezzel van a baj)

3. vesebetegség (fordulj orvoshoz)

2011. febr. 4. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:
hideg meleg miatt biztosan nem, már próbáltam kicsivel melegebben aludni és kicsivel hidegebben de úgyan az volt :Stakaró is próbáltam párat... :@
2011. febr. 4. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor marad a betegség, fordulj a háziorvosodhoz, minimum egy vérkép kell, ne hagyd magad lerázni, mert súlyos állapotba is kerülhetsz!
2011. febr. 4. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Vesebetegség? ^^

Akár egy enyhe megfázáskor is előfordulhat, hogy éjjel izzadsz. Én épp most jöttem ki belőle, nem volt semmi bajom, de múlt hét kedden meghűltem, csak hétvégén jöttem helyre, addig minden éjjel izzadtam. A vesém tökéletes :) Minél természetesebb anyagú, téli pizsit vegyél fel, és takarózz be jól.

Ha társul hozzá valamilyen tünet, akkor doki.

2011. febr. 4. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:

egyébként az a helyzet h nem mostanság van velem ilyen hanem kb 2 éve, de persze nem minden nap, van mikor jó ideig semmi aztán megint..

de akk több mint valsz h orvos lessz

kössz!

2011. febr. 4. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor mégse meghűlés... Menj orvoshoz, ja, az a legjobb.
2011. febr. 4. 10:47
 7/7 anonim válasza:
A cukorbetegek sokszor szoktak izzadni, amikor epp keves vagy sok a cukruk. (tapasztalat). Erdemes lenne megmeretned
2011. febr. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!