Ez mitől lép fel? Orvos kellhet?
Figyelt kérdés
Az előző éjjel ágybavizelésen estem át és utána visszafeküdtem akkor meg magömlésem volt. Na ez meg hogy történhetett?
18/f
2011. febr. 2. 06:42
1/6 anonim válasza:
" ágybavizelésen estem át" öcsém, ez a fogalmazás:)
Lehet, hogy legközelebb pedig "inkontinenciális székletnemvisszatartás esete fog fennforogni", azaz beszrsz.
No de komolyra fordítva: az ágybavizelés, ha egyszer-egyszer előfordul, az lehet simán az, hogy sokat ittál lefekvés előtt. A spontán magömlés pedig természetes a te korodban. Én nem látok összefüggést a két esemény között.
3/6 anonim válasza:
A nap kérdése :=)
Szerintem sincs összefüggés a két esemény között, bár ritka, de előfordulhat a te korodban is egy-egy bepisilés. A magömlés pedig a világ legtermészetesebb dolga :=)
4/6 A kérdező kommentje:
Magömlésem utoljára 1 éve volt kb. Azért volt furcsa. Inni pedig kevesebbet ittam mint szoktam. van amikor lefekvés elüt bemegy 1-2 liter szénsavas üdítő. Lehet oka az hogy most meztelenül aludtam és lehúzódott rólam a takaró? Nem vagyok hozzászokva a meztelen alváshoz csak most tényleg melegem volt
2011. febr. 2. 16:20
5/6 anonim válasza:
Nemtom hányszor masztizol, nekem magömlésem soha nem volt eddig tudtommal, lehet pont azért, mert naponta masztizok rendszeresen úgy kb. 3x is akár ha melegebb van, meg ha több édeset eszem akk attól jobban bepörgök. De alvás előtt meg ébredéskor mindig elvégzem, xal nem tudom, lehet neked is változtatnod kéne valamin...(lassan 20/F)
6/6 A kérdező kommentje:
Október óta nem maszturbáltam
2011. febr. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!