Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csak nehezen megyek el szex...

Csak nehezen megyek el szex közben, miért van ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
21/f vagyok. Barátnőmmel már 2 hete élek nemi életet... eddig 4 alkalommal szeretkeztünk, de képtelen vagyok "gyorsan" elmenni, minimum 1 óra kell, vagy több, de valamikor nincs ennyi időnk. B.nőm pedig nagyon érzékeny, v.mikor 5 perc után kész van, és egy óra alatt teljesen kikészül. Mondjuk ez neki jó, ennek örülök és ő is, de én eléggé lefáradok mire nekem sikerül. Orálisan se tudott kielégíteni, csak akkor megyek el "gyorsabban" mikor kézzel izgat. Pedig egy ideje direkt leálltam a maszturbálással, és 2 éve volt b.nőmnél minden rendben volt. És amostani barátnőm azt hiszi ő csinál valamit rosszul, de nem, mert úgy fel izgat, hogy már remegek, de mégse tudok elmenni. :S Meddig tarthat ez még?
2011. jan. 30. 22:47
 1/7 anonim válasza:
Ennek csak pszichikai oka lehet, próbálj meg jobban koncentrálni és hátha az segít :D
2011. jan. 31. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen nyavalya, semmi köze a pszichéhez. Koncentrálhatsz, erőlködhetsz, attól nem fog elsülni. A szervezet egyensúlyának felborulása, tápanyaghiány, túl sok savas étel fogyasztása, teázás, alkoholizálás is okozhatja.
2011. febr. 1. 18:59
 3/7 A kérdező kommentje:
De én kívánom őt, nagyon nagyon, mégis nehezen jutok csak el a csúcsig. Ilyen még nem volt velem. :/
2011. febr. 2. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Erről én úgy glom, hogy pszichés eredetű probléma, és hülyeségen kívül a tudatalattidban keresendő az oka. Ha nem ott lenne, akkor most tudnád, mi a gond, azonban nem tudod, mert ide fordultál segítségért.

Már egy ideje foglalkozom magömlészavarban szenvedőkkel. elég sokat beszélgetek velük, közöttük van olyan is, akiket kezelni is módomban áll. Náluk sincs szervi ok, azonban kellett nekik 2-3 hónap, mire rájöttünk, mi okozza a bajt (agyban)!? Persze, ehhez 100% bizalom szükségeltetik, anélkül nem megy.

_ Eddig erről a problémádról nem volt, kivel elbeszélgess, akár érdemben, akár nem??

_ Hogy érzed?

___ Emiatt a dolog miatt te szégyenled magad?

___ Zárkózottabb, gátlásosabb lettél legbelül? (Nem külsőségekre, külső megnyilvánulásokra, másokkal való viselkedésedre, bánásmódodra glok itt!)

_ Volt már olyan, hogy aktus előtt pánikoltál, hogy "--Jaaj, már megint biztosan előjön ez a magömléses dolog, és tökre ciki, hogy megint beégek a bnőm előtt!"??

_ Voltál már vmiféle orvosnál? (Urológus, Andrológus, Szexuálpszichológus...)

_ Eddig mit tettél a helyzet megoldása érdekében?

Várom válaszaidat.

Üdv: EE

2011. febr. 7. 00:44
 5/7 anonim válasza:
Négy alkalom után nem kell kétségbe esni. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz ez állandóan így. Ha nem fogyasztottál kábítószert vagy alkoholt akkor ez stressz és fáradtság miatt lehet. Ne szexelj sötétbe, csináld olyan pózban amiben könnyen elmész és közben markolászd meg nyalogasd a lány mellét és szex közben ne gondolj semmi másra. Addig meg őrölj neki, hogy így bírod.
2011. febr. 7. 02:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Maszturbálásnál is nagyjából ennyi idő kell, hogy a csúcsra juss? Ha igen, akkor szerintem semmi gond, te ilyen vagy, ez sok esetben rohadt jó is tud lenni! :)

Ha nem, akkor gondold végig, mi az amit máshogy csinálsz! Pl. 4 hetes kapcsolatnál valószínűleg gumival védekeztek. Én személy szerint szintén nem rajongok érte (viszont tudd, hogy ez a legbiztonságosabb módszer). Esetleg próbáljátok ki a hüvelykúpot, pár perccel a behatolás előtt kell betenni, előjáték közben nem is rossz dolog. :) Gyógyszertárban lehet kapni, már nem tudom mi volt a neve, fogamzásgátló hüvelykúpként biztos lesz valamilyen termék.

2011. febr. 7. 03:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet, hogy nekem több idő kell míg ráhangolódok, félig-meddig örülök neki hogy sokáig bírom, de volt olyan helyzet, hogy a sulija előtt megkívántuk egymást, volt röpke fél óránk, ő elment jó párszor míg nekem nem volt elég ennyi idő. :S Ilyen még nem volt velem talán azért is verem ilyen nagy dobra, de remélem sikerül majd összeszoknunk, végülis még lesz rá rengeteg időnk.
2011. febr. 8. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!