1. Nehezen szakad át a szűzhártya? 2. Fáj az első szex? 3. A szexet a lányok is élvezik?
1.Változó!Van akinek vastagabb van akinek vékonyabb
2.Az első állítólag 1 kicsit
3,mármint az elsőt?Azt nem biztos hogy annyira élveznék,mint a 2.at
hohó egyszerre csak egy kérdést!
am meg igen igen igen : D és 18 éve alatt mindegyik tilos!
1:egyén függő,én nem vettem észre amikor átszakadt és ezért azt se tudom hogyan szakadt át(sportolástól,szextől vagy a tampontól)
2:mivel nem éreztem h. elszakadt ezért nem is fájt,de elötte hettekkel már elkeztük az újjazást és szex elött jól fel voltam izgulva
3:Igen többnyire a élvezik a lányok a szexet,de ehhez ügyes pasi is kell, bár én hasfjós vagyok, szóval van h. fáj,ilyenkor helyezkedni kell vagy nem szabad engedni h. tövig nyumja a fiú,végső estebnem csak én csináloma fiúnak ilyenkor ő meg csak orálisan elégít ki.
26/l
1.: Nem
2.: Egyénfüggő, van akinek fáj, van akinek nem, ez igazából akkor derül ki, ha megtörténik az aktus
3.: A szexet főleg a lányok élvezik. Az 1. sexet nem feltétlenül de utána már egyre jobban. Azt szoktam mondani, hogy a pasik inkább a "szellemi" részét élvezik, a nők pedig a fizikait szex közben. Persze az orgazmusért meg kell kűzdeni minden nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!