Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Urológushoz, de hova?

Urológushoz, de hova?

Figyelt kérdés

Fejér megyei vagyok, de pestre járok, mert közelebb is van és az iskola is oda köt. Mehetek beutaló nélkül pestre urológushoz? Ha kell beutaló azt honnan tudok szerezni?

Tud valaki esetleg jó urológiát ajánlani?

2011. jan. 30. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Saját urológiára nem kell beutaló. Hívd fel a legközelebbi sztk rendelő urológiáját, és kérdezd meg, hogy fogadnak e? Nálunk biztosan fogadnak. Viszont ha nem, akkor a háziorvosod, a saját kérésedre beutalhat az ország bármelyik rendelőjébe.
2011. jan. 30. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Azt megkérdez7m mi ügyben keresnéd fel őt? (És egy életkor is érdekelne...)

Nem véletlen a kérdésem, de le7, tudnék neked orvost ajánlani, csak attól függ, mi ügyben, milyen problémával keresed!?

Üdv: EE

2011. jan. 30. 20:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Hali!

22 éves vagyok. 1 hete jelentkeztek olyan tünetek hogy vizeléskor csipő égő érzést tapasztalok. A makkom alja is pirosabb a szokásosnál. Élvezéskor is kicsit csíp.

Ezért szeretnék felkeresni egy urológust.

Én helyileg Székesfehérvárhoz tartozom, viszont nem szeretnék oda menni egy kis kirándulást tenni, mikor Bp-n napi szinten megfordulok.

Még sosem voltam urológusnál és régebben is voltak olyan dolgok amik aggasztottak, de akkor nem mentem el, most viszont ez már elég biztos hogy valami fertőzés szerintem.

Amúgy a régi gondjaim, hogy már lassan 8 éve vagy legalább is amióta maszturbálni kezdtem azóta sárgás színű az ondóm, van hogy aggasztóan sárga van néha hogy egész szép fehér. de olyan 3-ból 2-szer sárga.

Aztán volt egy mostanában elmúlt problémám, a jobb herémtől a lágyékomig felsugárzó vissza térő fájdalom. Nem tartott sokáig csak pár másodpercig és elmúlt. ez hónapokon keresztül tartott. Az utóbbi hónapokban viszont elmúlt.

2011. jan. 31. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Cimbora!

Ha az én tökömről lenne szó, én futva mennék orvoshoz! Ha meg lány lennék, és megfertőznél, levágnám a farkadat.

2011. jan. 31. 21:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Kinek a farka, kinek a vizsgaidőszak :)

Amúgy meg eszembe sem volt közösülni ilyen farokkal -.-

2011. jan. 31. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Igen, sztem is vmiféle fertőzés okoz6ja a problémádat, amelyet akár urológus, akár a bőr- és nemibeteg-gondozó, ÉS esetleg andrológia tudna megoldani.

Urológust Bp-n nem sokat ismerek, akiket mégis azokról csak egy bizonyos témakörrel kapcsolatban van tapasztalat felém visszajelezve. Amit hallottam, hogy Pesten a XI. kerületben van egy szakrendelés az Örs vezér terén. (Megközelít7ő a 2-es (piros) [Metró>-val, akár a Délibe, akár a Keletibe érkezel vonattal.)

Azonban erről a szakrendelésről még nem érkezett számomra semmiféle visszajelzés, éppen ezért arra biztatlak, talán próbáld meg, s miután túl leszel rajta, jelezz vissza milyen benyomást szereztél ott, vagyis írj egy rövid, de részletes élménybeszámolót. Ha jelentkeznél, sokat segítenél nekem is meg rajtam xtül a betegtársaidnak is. Oksa? :-)

[INFÓ:] Bővebben a szakrendelésről ITT:

>> [link]

!!! Beutalóra nem lesz szükséged, azonban bejelentkezni előre kell telefonon!

Ha elmész ne rettegj! :-) Ők is emberek, nem marslakók, és nem az a céljuk, hogy te kellemetlenül érezd magad, hanem, hogy segítsenek. Tény, hogy le kell ott tolnod majd a gatyeszt, ill. engedned és tűrnöd kell, hogy hozzányúljanak a brédhez, de csak így fogsz tudni megtanulni kesztyűs kézzel dudálni. :-) Viccet félretéve, sokan paráznak a semmiért, éppen ezért ne félve menj oda, hanem úgy, hogy ez a rendelőben töltött kb. 10-15 perc egy szükséges kellemetlenség, ami nem fájdalmas, csak kellemetlen, és ki kell bírni. ;-)

A régi problémáidat is említsd meg ott mindenképpen, esetleg kérd, hogy UltraHangozzák meg a jobb herédet, hátha ez a felsugárzás vmiféle jelzésértékkel bír. A spermád miatt viszont annyira nem aggódnék. nem mindig fehér az, de nem is mindig átlátszó ill. folyékony. Ha sűrű, nálam is volt már úgy, hogy kissé sárgás. De ha aggaszt a dolog,.. inkább légy férfi, és említsd meg ott ezt is. (Esetleg kérdezz rá, hogy le7-e összefüggés a jelenlegi bajod, és a spermasárgásság között.) Vagy ha emiatt egy andrológiára küldenének, akkor kérd el néhány andrológus nevét, címét és elér7őségét. Okés? :-)

Nah, FEL A FEJJEL! ;-D

És sok sikert, kitartást kivi a vizsgálatokhoz. Remélem alaptalanok lesznek aggályaid, de azért utána örülnék, ha jelentkeznél némi részletes beszámolóval! :-)

2011. febr. 1. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:

>...

TÉRKÉP: >> [link]

Így könnyebben odatalálsz. A térképen NINCS FELTÜNTETVE a 2-es <Metró] ill. a Csömöri- és a Gödöllői-HÉV végállomása, azokat képzeld rá! A szakrendelés vhol a SUGÁR mögött le7... :-)

2011. febr. 1. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
A vizsgálat kb 5 perc. A várakozás se sokkal több. Ez nem egy divatos betegség. Vidd magaddal a tankönyvedet, és addig is olvasgasd.
2011. febr. 1. 14:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi EE a sok segítséget!

Mindenképp elnézek a hétvége felé és majd beszámolok hogy mi volt :)

Annyira amúgy nem parázok a vizsgálattól, inkább csak elveszettnek érzem magam a témában. Jó ha mondjuk egy csövet akarna feldugni a farkamba akkor lehet elkezdenék kicsit pánikolni, de hát azt is át kell szenvedni, hogy újra használhassam :D

2011. febr. 1. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Sztem nézd meg a rendelési időket az 1. LINK alatti oldal lap alján balra a [<< Vissza]-gombra kattintva, és inkább max. olyan csütörtök tájban gondolkodva egyeztess időpontot, mert 7vége felé sztem itt is "bolondokháza" lesz, ahogyan Pestet már ismerem... dO.ob (Kicsit úgy kíváncsiságból tanulmányoztam az oldalt, -- mert eddig ez is olyan volt számomra, mint egy kísértet: rengeteget hallottam róla, de soha nem láttam -- onnan tudom.)

A vizsitől valóban ne parázz, csövet nem hinném, hogy indokolt lenne feldugni a húgycsövedbe. Max kenetvételhez egy steril fültisztítószerű vattás pálcikát esetleg (nem 100%), de figyu, az sem olyan vészes, kibír6ó kellemetlenség, ha ilyen lesz (mert előfordul6) akkor se feszülj, s merevedj le. dO.ob

Neked meg szorítunk, menj el, ne izgulj, és majd számolj be részletesen, mi volt!?

A válaszokért részemről igazán nincs mit, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak (még ilyen kényes témában is ;-D ), ha a tudás/képesség a rendelkezésünkre áll. :-)

2011. febr. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!