Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kezelitek a gombát?

Hogyan kezelitek a gombát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 22:15
 1/7 A kérdező kommentje:
vagy akkor úgy kérdezem, hogy mivel kell kezelni. a barátnőmnek fertőzése van, és én is kezelni akarom magam. hogyan fogjak hozzá?
2011. jan. 27. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Menjen el a barátnöd orvoshoz, ö majd felir neki is, meg neked is olyan szert, ami használ is - amit szabadon lehet venni, az csak ront a helyzeten.
2011. jan. 27. 22:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Már elment. Sajnos későn szóltál, nekem nem kért semmit. Mit csináljak, mivel kenjem?
2011. jan. 28. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor leresd meg a saját háziorvosodat, mondd meg neki azt is, hogy mit kapott a barátnöd, akkor ott kapsz olyan szert, ami hatásos és ugyanarra a gombára jó, ami a barátnönek van.

Egyébként dicséretet érdemelsz, mert gondolsz arra, hogy nehogy visszafertözd.

2011. jan. 28. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi (:
2011. jan. 29. 23:58
 6/7 anonim válasza:
én már kipróbáltam a gyogyszert a canesprot a nagelprotektor elmentem pediküröshöz de nem lett jobb aztán rajöttem hogy ha ecetes vizben áztatom heti két alkalommal az csodákra képes nem terjed tovább és nem kerül egy vagyonba megelőzésre is jo
2011. febr. 3. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kár hogy az emberek elfelejtették az olyan dolgokat mint pl. a fahéj olaj(tiszta) amiből ha pár cseppet teszel a teádba belülről fertőtlenít. No de mind1 is ti csak szedjétek a műanyagokat úgy is túlnépesedés van...
2011. febr. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!