Lehet hogy már nem fog nőni?
először is légyszi ne nézzetek hülyének..
Szóval eléggé kicsi a *éniszem, viszont már a 5-6 centis szőr van rajta..
Azt mondták, hogy későn érő vagyok, de ezt nem hiszem, mert akkor gondolom szőr sem lenne még rajta ekkora:S
Lehet, hogy mostmár így nem fog nőni, vagy csak 1-2 centit?:S
Kérlek ne nézzetek hülyének, csak eléggé megvagyok most ijedve
13d
:)
Fog nőni.
Először is: nem a szőr hossza számít. Később is pont ilyen hosszú lesz a bozontod, csak kiterjedtebb, lehet, felkúszik a hasadra is, meg át a combodra.
A fiatal szervezet kb. 16-17 éves korra lesz nagyjából olyan, mint felnőttként, de később is sokat változol még, ahogy a férfihormonok befejezik a munkájukat.
Akkor kezdj aggódni, ha már tiszta szőr a mellkasod, három éve minden reggel borotválkozol, olyan a hangod, mint egy medvének: akkor már nem fog tovább nőni.
Kösz a válaszokat...
Egyébként mereven, 9-10 cm, vastagságra 4 cm...
Osztálytársaim, aztmondták, hogy nekik 16-17 cm hosszú
De itt is találtam ilyesmit,
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1461..
Csak eléggé furcsának találom, hogy nekik majdnem duplája, az enyémnek...:S
(egyébként 13f -et akartam írni)
és vastagságra fog még nőni?
ha igen kb mennyit szokott, 1 évben?
Kamuznak,ez gyakori nálunk ennyi idően.Figyú sok 13-14 évesnek még szőre sincs,alacsonyak,főleg a kisnövésűekre igaz ez.Szóval 10-14 cm szokott állva lenni az átlag.Egy magas,koránál fejlettebbnek kinéző fiúnál elhiszem hogy 16 cm,de egy 160-170 cm-nél nem.
Ne higy el mindent amit írnak,mondanak,kamu,soknak még 17 évenként vagy felnőttként sincs 16-17 cm,.
Fog még nőni nyugi,milyen magas vagy?Lehet hogy a te magasságodhoz tökéletes ez a méret.
Elég kicsinek látom a magasságomhoz képest,
160cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!