Piros / vörös foltok a makkon, mi lehet ez?
Kb. három hete szabálytalan alakú, különféle méretű, enyhén kiemelkedő vörös voltok jelentek meg a makkomon. Két hete elmentem urológushoz, aki azt mondta, hogy gomba, és Terbisilt írt fel. Viszketésem, fájdalmam nincs. Naponta 1-2 alkalommal kenem a foltokat, és nincs különösebb változás. Általában halványak, de pl. dörzsöléstől vörösek lesznek. Vajon mi lehet ez? Akinek volt ilyen, és elmúlt, az mit csinált vele?
Köszönöm.
Köszönöm, nagyon kedvesek és segítőkészek vagytok. Mennyi idő alatt kéne elmúlnia? A doki 2-3 napot mondott, de múlt hétfő (egy hete) nincs különösebb változás. A párom most volt nőgyógyásznál (semmi baja), és amint megjelentek a foltok, szóltam neki - azonnal elkezdett Canestent használni. Így ő talán megúszta. :)
Sajnos sok hülyeséget is olvastam a neten, és azért félek kicsit, hogy valami más bajom van, vagy épp hogy nem fog kiderülni semmi. Már a fél karomat odaadnám egy diagnózisért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!