Milyen bőrbetegség lehet ez?
Azt vettem észre, hogy a párom makkján ilyen fehér, inkább átlátszó izék vannak... olyan mint az anyajegy, csak átlátszó, három négy darab van egymás mellett. Hibám, hogy még nem kérdeztem meg tőle, de ami késik nem múlik.
Hasonló ilyen átlátszó izék voltak nekem is, csak nekem hol a popsimra, hol a csipőmre jött ki, azt pedig könyörtelenül leszedtem XD
Öhm, még egy hete vagyunk együtt. És mikor nekem kijött az a valami, akkor még javában nem is voltunk együtt! Ill. miután kinyomtam (olyasmi volt mint egy meg nem érett pattanás), nem is jött vissza. Sehol :)
herpesz biztosan nem. Azt felismerem, meg egy két nemi betegséget :)
Amúgy óvszer nélkül még nem voltunk együtt... fertőzést alapjáraton kizárnám.
Megtaláltam a kérdésemre a választ a neten!
A hímvessző makkján sok fehér, apró kinövés található. Ez fertőző-e, és hogy lehetne eltávolítani?
Az elváltozás nem kóros, normális variáns és nem fertőz. Eltávolítani nem lehet, mert a beavatkozás súlyosabb kozmetikai nyomot hagyna. dr. Vass Ilona
Mindenkinek megy a kezecske a kedvességéért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!