Iskolában előfordulhat tényleg nemiszerv vizsgálat vagy ez átverés? Ilyenkor valami előre értesítés van és erre egyáltalán kötelezhetnek?
előző vagyok
nem feltétlenül kell fogdosni, van aki csak megnézi és megkér téged rá hogy...
de ez olyan hogy magadnak is meg tudod vizsgálni ha ismered a tüneteket.
ha jól tudom ezeket vizsgálják. feltételezem nemi betegséget nem hordozol
akkor nem szükséges
Ok, ezt sok oldalról nézni. Sok iskolaorvos hanyagolja, mert gondolom nincs kedve a sok magad fajta kötekedőhöz. De ha szétnézel a téma körbe, napi szinten jelennek meg ilyen kérdések 11-15 évesektől hogy: fitymaszűkület? miért piros? miért fáj? miért hólyagos? miért hámlik? stb...
Ott viszont szakértő mondana rá valamit, nem az itt válaszoló sok agyoniskolázott, akik sokszor csak a saját véleményüket mondják, de fikarcnyit sem értenek az egészhez. (tisztelet a kivételnek, lásd: EE)
14:54 vagyok
előttem lévőnek:
ha rendesen tisztítja és a herék is leszálltak akkor valószínűleg nincsenek ilyen problémái. sajnos a szülők se foglalkoznak velük...
14.54-es az utolsó írásoddal egyetértek,nincs nemi bajom és nem hiszem,hogy 11 évesek nemiéletet élnének,ok az is igaz,akár egy közös zuhanyzóban,wc-ben bármit el lehet kapni.De kötelezni nem szabadna senkit se,meg elhallgatni hogy nem kell résztvenni rajta.Ezt felvilágosítással lehetne megoldani.
Csaj hozzászólók véleménye is érdekelne.
14:54 vagyok
igazad van, ez is olyan, hogy hiába megszokott dolog beszélgetni egymással, "kulturált" ember a szája elé teszi a kezét, ha ásít, mert az csak a fogorvosára tartozik. a nemi szerv is az ő orvosára tartozik, nem lehet iskolában rákényszeríteni senkit, ugyanúgy, mint ahogy nem lehetett volna kötelezni senkit a munkahelyen influenzaoltásra (ami többet ártott mint használt). a másik ilyen dolog a tüdőszűrés. ha valaki nem dohányzik, nem veszélyes helyen él, munkája sem kéri, miért kell kitennie magát erős sugárzásnak évente? igen, pénzbírsággal is sújthatják az elhagyását. és akkor beszélhetünk a fogorvosokról is, akik még jó fogakat húzatnak ki, és mindent megtesznek, hogy többet fizess, akkor is, ha az egészségedbe kerül. a fáraók idejében az orvosát, papot is mellé temették az uralkodónak, akár meghalt, akár nem... azok biztos másképp álltak hozzá a fáraó egészségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!