Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iskolában előfordulhat tényleg...

Iskolában előfordulhat tényleg nemiszerv vizsgálat vagy ez átverés? Ilyenkor valami előre értesítés van és erre egyáltalán kötelezhetnek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

előző vagyok

nem feltétlenül kell fogdosni, van aki csak megnézi és megkér téged rá hogy...

de ez olyan hogy magadnak is meg tudod vizsgálni ha ismered a tüneteket.

2011. jan. 26. 18:20
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát elő nem fogom egy nő előtt venni,ha kérdést tesz fel,akkor válaszolók,de szükületem nincs arra mindig figyeletem,renedsen mostam,meg kicsiként is húzogattam,nem hokizatam,csak néha párszor mosás előtt és után is hátrahúztam.De a golyóm az rendesen le van szállva,meg megvan,azt már ellenőrzizték még 5-6 évesen aszem.Szóval figyelek erre.
2011. jan. 26. 18:45
 13/28 A kérdező kommentje:
De megmutatni,vagy elő venni még ha magam is húzkodnám azt nem fogom,az azért gáz,elég perverz elképzelni a helyzetet,közben meg ott lesnek.Szóval ezt hagyom.Meg még csak felvetődött hogy lehet jövőre előfordulhat ilyen.De válaszolni bármire válaszolnék,de megmutatni azt nem.
2011. jan. 26. 18:47
 14/28 A kérdező kommentje:
Annak örülök,hogy csaj is hozzászólt a kérdésemhez és tökre egy véleményen vagyok vele.
2011. jan. 27. 18:37
 15/28 anonim ***** válasza:

ha jól tudom ezeket vizsgálják. feltételezem nemi betegséget nem hordozol

akkor nem szükséges

2011. jan. 27. 19:41
 16/28 anonim ***** válasza:

Ok, ezt sok oldalról nézni. Sok iskolaorvos hanyagolja, mert gondolom nincs kedve a sok magad fajta kötekedőhöz. De ha szétnézel a téma körbe, napi szinten jelennek meg ilyen kérdések 11-15 évesektől hogy: fitymaszűkület? miért piros? miért fáj? miért hólyagos? miért hámlik? stb...

Ott viszont szakértő mondana rá valamit, nem az itt válaszoló sok agyoniskolázott, akik sokszor csak a saját véleményüket mondják, de fikarcnyit sem értenek az egészhez. (tisztelet a kivételnek, lásd: EE)

2011. jan. 27. 21:00
 17/28 anonim ***** válasza:

14:54 vagyok

előttem lévőnek:

ha rendesen tisztítja és a herék is leszálltak akkor valószínűleg nincsenek ilyen problémái. sajnos a szülők se foglalkoznak velük...

2011. jan. 28. 10:50
 18/28 A kérdező kommentje:
Figyelj azért mert más nem figyel oda azért viszont nem lehet mindenkit ilyenre kötelezni,meg azért nem mindegy ki csinálja,legalább is nekem nem mindegy.A még valamit mondanék nekem nincs ilyen gondom,rendesen tisztán tartom és semelyik haveromnak,osztálytársamnak nem volt ilyen baja és elég sok ismerősőm van sulin belül,amiket felsoroltál,és nem kötekedek,de saját nemiszervemről hagy döntsek már magam,bocses de ezt nem rakja ki akárkinek az ember.Meg ok itt sokan írnak be,hogy szükület gyanújúk van,de lehet ha átlagot számolna az ember,kicsi lenne a valóságos százalék.Meg sokan pont azért nem fordulnak orvoshoz ha bajuk van,mert sokszor lehetet a hozzáállásukban már csalódni,azért sokan mondták egymás előtti tapizás,nem közlés,hogy nem kötelező,mással is meg lehet csináltatni,nálunk körzetinél olyan is volt,hogy alsósoknál ha sok volt a gyerek beteg akár többet hívott be,a barátnőm,na nem járunk szóval ne ilyenre gondolj még most is fájlalja,hogy őt 9 évesen,más szülő előtt és annak gyereke előtt vizsgálták meg,mondta már nőtt a melle.Nálam is volt olyan,hogy ott álltam gatyába,aztán behívtak egy másik tagot,szóval akkor hogyan bíz meg bárkiben.Ha mindent elmondanának mit tehetsz mit nem vizsgálat során,akkor azért jobb lenne a helyzet.Meg talán nem ilyen vizsgálat lenne a legjobb dolog,hanem ha valami felvilágosítás lenne,mire kell figyelni,milyen jelekre,akár a szülőknek is lehetne tájékoztatás amikor még pici a gyerekük és akkor ők is erre tudnának nevelni minket,meg mástól is olvastam ezt és szerintem is ez lenne a legcélszerűbb cucc,mert van olyan haverom,aki sose mosta a golyóját meg,nincs baja,de mondtam hogy figyi már az is a nemiszerved része,szóva meg kellene azt is mosni.
2011. jan. 28. 19:43
 19/28 A kérdező kommentje:

14.54-es az utolsó írásoddal egyetértek,nincs nemi bajom és nem hiszem,hogy 11 évesek nemiéletet élnének,ok az is igaz,akár egy közös zuhanyzóban,wc-ben bármit el lehet kapni.De kötelezni nem szabadna senkit se,meg elhallgatni hogy nem kell résztvenni rajta.Ezt felvilágosítással lehetne megoldani.

Csaj hozzászólók véleménye is érdekelne.

2011. jan. 28. 19:49
 20/28 anonim ***** válasza:

14:54 vagyok

igazad van, ez is olyan, hogy hiába megszokott dolog beszélgetni egymással, "kulturált" ember a szája elé teszi a kezét, ha ásít, mert az csak a fogorvosára tartozik. a nemi szerv is az ő orvosára tartozik, nem lehet iskolában rákényszeríteni senkit, ugyanúgy, mint ahogy nem lehetett volna kötelezni senkit a munkahelyen influenzaoltásra (ami többet ártott mint használt). a másik ilyen dolog a tüdőszűrés. ha valaki nem dohányzik, nem veszélyes helyen él, munkája sem kéri, miért kell kitennie magát erős sugárzásnak évente? igen, pénzbírsággal is sújthatják az elhagyását. és akkor beszélhetünk a fogorvosokról is, akik még jó fogakat húzatnak ki, és mindent megtesznek, hogy többet fizess, akkor is, ha az egészségedbe kerül. a fáraók idejében az orvosát, papot is mellé temették az uralkodónak, akár meghalt, akár nem... azok biztos másképp álltak hozzá a fáraó egészségéhez.

2011. jan. 29. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!